Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

NBA Live 06

Playstation 2
NBA Live 06
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  Oktober 2005
 • Utvecklare
  EA Games
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.9

Fler fusk

Guide

Inskickat av IverZon den 27/12 -05 01:39

Här är en förklaring till vad de olika spelaregenskaperna betyder

Highflyer: En spelare som är Highflyer hoppar när du trycker L1 + t ex Fyrkant och gör en grym dunk. Han hoppar högt. Dwayne Wade och Vince Carter är två exempel på Highflyers.

Shooter: Shooter är en 3 poängsskytt. Det innebär att han för det mesta sätter skotten även om det är 3or eller inte. Ett exempel är Kyle Korver.

Playmaker: En Playmaker är en spelare som kan passa bollen till andra spelare för att skapa ett spel. De kan göra bakom ryggen passningar, No Look passning och mera. Några exempel är Williams, Magic Johnson mm.

Power: Någon som har Power kan gå in med bollen och t ex dunka. Power är bra att använda för de spelare som har det i ett instängt läge. Ett exempel är Shaquiel O'neal.

Stopper: En Stopper är en spelare som antingen är bra på att blocka eller att sno bollen. Detta används i försvar. Några exempel är Iverson, Wade, Shaquiel O'neal.

Scorer: En scorer är en spelare som kan göra poäng i svåra lägen. De gör inte så mycket styling direkt utan mer säkra poäng som t ex Lay ups och sånt. Några exempel är James, Iverson.

Du måste trycka L1 plus Kryss eller Fyrkant eller Trekant eller Cirkel om du ska göra något av de här sakerna. Obs! De måste även ha de här egenskaperna för att en spelare ska kunna göra just det. Jag tror att det här va alla.

Fusket har betyget 3 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

IverZon den 27/12 -05 13:46
Asså det kan väl va svårt att fatta i början, men asså spelet är grymt roligt

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.