Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NASCAR 06: Total Team Control

Playstation 2
NASCAR 06: Total Team Control
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    September 2005
  • Utvecklare
    EA SPORTS
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 10

Speltest av gtafreak00

Inskickad av gtafreak00 den 10/09 -06 18:23

Handling / story / vad man gör i spelet
I Nascar 06 Total Team Control kan du för första gången styra flera racingkarriärer med flera bilar samtidigt och bli den ultimata team medlemmen.
Målet är naturligtvis att komma till toppen av den glamorösa racingvärlden i Nascar 06 Total Team Control. Med den helt nya styrningen kan du kommunisera med depåchefen, observatörer och medhjälpare för att hitta den snabbaste vägen runt banan och leda ditt team till Pole Position. När du hamnar i klistret ropar du på hjälp eller tar över ratten i en lagkamrats bil och håller undan för dina motståndare. Som teamchef bygger du upp ett imperium eller köper topplag som till exempel Joe Gibbs Racing. Erövra NASCAR-Titeln som Lagkamrat, Mästare och Hjälte i Nascar 06 Total Team Control.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är fartfyllt och roligt. EA Sport som har utvecklat detta spel borde vara nöjda med det här spelet. Det finns massor att göra. Som till exempel köpa ett topplag och sedan försöka nå toppen i racingvärlden. Spelet är lugnt det bästa racingsspel jag har spelat. Grafiken är grymt bra! Allt är helt fantastiskt i detta spel.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är oslagbar. Bilarna, banorna, depåna, och allt är helt grymt. En 10:a.

Spelkänsla: Spelkänslan är också den oslagbar. Det känns som om det är en själv som sitter bakom ratten och kontaktar depåchefen. En 10:a.

Ljud: Ljudet är grymt. Publiken och bilmotorn låter härligt. Så ljudet får en 10:a.

Hållbarhet: Hållbarheten är bra. Det tar tid att klara racingtävlingarna. Detta spel tröttnar man inte på i första taget. En 10:a.

Hoppas ni har roligt med detta spel/Mvh gtafreak00!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10