Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Naruto: Uzumaki Chronicles

Playstation 2
Naruto: Uzumaki Chronicles
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 maj 2007
  • Utvecklare
    Cavia Inc.
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 13/07 -07 14:51

När spelet laddar så ser man Leaf-märket nere i hörnet. Snurra på spakarna snabbt så kommer märket att snurra snabbt. Om du är tillräckligt snabb så kommer en chakara-boll ut ur märket. Det betyder att du har fått tillbaka ca 25% extra din chakara.

En bra comboattack med Naruto är:  Fyrkant, Fyrkant, Fyrkant, triangel, Fyrkant, triangel, - Hoppa sedan upp i luften och tryck på R1 jättemycket. Naruto kommer att skapa en massa kloner som voltsparkar fienden i luften. När Naruto landar, hoppa upp igen och gör samma sak. När du vill avsluta combon så gör bara en Power Strike (R2), men ladda inte upp den.

----

Några tips på bra skill chips:

Extra Clone A, Extra Clone B, Naruto U Barrage - Köp dom här så kan du göra Naruto Uzumaki Barrage. Tryck på L1 för att sikta på en fiende, ladda upp dina Shadow Clones till fullt och släpp. Naruto Uzumaki Barrage är en kraftig attack, den är målsökande, den drar lite chakara och den kan träffa fiender brevid offret. Men om du släpper attacken precis när en fiende hoppar så missar man ofta.

Perfect Strike - En uppgraderad version av Power Strike. Den här bör sättas in i skill platsen när man får den. Håll in Power Strike-Mätaren tills den har laddat upp fullt. Släpp för att göra en Perfect Strike. Den är mycket kraftigare och träffar fler gånger än den vanliga.

Health Up Plus och Stamina Up Plus - Dom här så skill chipsen ger 50 health/stamina var och deras storlek är jätteliten. Dom är rätt dyra, men det är värt att köpa dom.

----

På uppdraget när man ska gå igenom en massa portar som ser lika ut så finns det ett knep för att hitta rätt. Kolla på portens skugga. En skugga är olik dom andra. Det är den rätta. Gå igenom portar med olika skuggor några gånger så kommer du att vara framme snart.

Klara spelet en gång så kan du välja Gaara som Ally / Medhjälpare

Klara spelet en gång så kan du välja Kakashi som Ally / Medhjälpare

Klara spelet en gång så kan du välja Shuriken som skill plate. Shuriken-platen är jättestor och tar nästan alla skill chips.

När man fyller varje ruta i ett skill chip så får man en bonuseffekt. Det varierar beroende på vilka kort man sätter i men man kan få följande:
- Ninjutsu Attack Up 30%
- Taijutsu Attack Up 30%
- Ninjutsu Försvar Up 30%
- Taijutsu Försvar Up 30%

----

När man är på banor med grön dimma ( den som skadar en ) så finns det ett knep för att inte bli skadad. Tryck på X hela tiden, så att du dashar genom dimman. Om dimman attackerar dej så gör du en replacement jutsuutsu automatisk, eftersom du trycker på X hela tiden.

Hoppas att det hjälpte.

Fusket har betyget 9.25 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

carl9 den 15/05 -08 14:11
hur får man sasuke,itachi och kisame på 2an?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.