Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNaruto: Ultimate Ninja

Playstation 2
Naruto: Ultimate Ninja
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 februari 2007
 • Utvecklare
  CyberConnect2
 • Antal ägare
  59
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 4.3

Speltest av DarkMasters

Inskickad av DarkMasters den 19/02 -10 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ett fightingspel baserat på Masashi Kishimotos världskända manga, Naruto.

Fightingstil:
Du väljer först en karaktär, sedan en bana och sedan så börjar matchen. Du slåss genom att trycka på rund. Secret Techniques använder du genom att trycka på trekant, sedan på rund. Du kan också kasta vapen med fyrkant och hoppa med kryss.

Handling:
Naruto är en 12 årig ninja från byn Konoha. Hans mål är att bli Hokage. På vägen dit möter han Sasuke, sin bästa vän, men samtidigt rival. Naruto, Sasuke, hans andra lagmedlem Sakura och deras lagkapten Kakashi tar sig vidare på sitt äventyr, men på vägen till målet träffar de på Orochimaru. Orochimaru försöker att få över Sasuke på den onda sidan. Kan han lyckas?

Vad jag tycker om spelet
Personligen tycker jag att spelet inte är bra alls. Det var kul i början, men man tröttnade oerhört fort på grund av de få karaktärerna. Man klarar spelet på hur kort tid som helst, det finns löjligt få karaktärer och nästan ingenting att göra när du har klarat Scenario Mode. När man har klarat spelet är det enda man kan göra att köpa saker, få alla scrolls och bli Hokage i Missions. Vilket är för det första riktigt tråkigt och för det andra tar så lång tid. Man kan bara spela som 12 karaktärer med 2 bonuskaraktärer. Detta spel är bara slöseri med pengar och slöseri med tid.

Jag tipsar er däremot att köpa uppföljarna! De är otroligt mycket bättre än det här!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte så mycket att vara glad över. Dock är det inte så viktigt eftersom det inte är grafiken spelet hänger på.

Ljud: Ljudet är inte heller så viktigt eftersom spelet är ett fighting spel. Men musiken blir väldigt irriterande. Dock känns Secret Techinques som det bästa när det kommer till ljudet. Den engelska dubbningen är inget att klaga över, men om man inte gillar den kan man ju alltid ändra till japanska!

Spelkänsla: Spelkänslan är inte så fantastisk eftersom att man bara spammar rund-knappen. Dock blir det lite verkligare med tanke på att man kan förstora banorna. Men det känns inte som om man verkligen är i en riktig strid, till skillnad från Ultimate Ninja Storm som känns verkligt som bara den!

Hållbarhet: Spelet är bara kul kanske de första 5 månaderna, men sedan ligger det bara på spelhyllan och samlar damm. Jag själv har inte spelat spelet på ungefär 2 år.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 5