Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mortal Kombat: Armageddon

Playstation 2
Mortal Kombat: Armageddon
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 oktober 2006
  • Utvecklare
    Midway
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 8.3

Speltest av mrdepp

Inskickad av mrdepp den 29/01 -07 17:47

Handling / story / vad man gör i spelet
I den nyaste Mortal Kombat Armageddon så handlar det som alla dom andra förutom att i denna så kan man använda alla som var med i de andra Mortal Kombat spelen som t.ex Jax, Sonya, Liu Kang, Kung Lao, Baraka o.s.v sen har dom även förbättrat Konquest så att man får gå vart som helst och slåss. Sen har en ny grej kommit som heter Kreate A Fighter där man kan göra sin egen stridare som att t.ex att karaktären ska ha Motaros horn, en Cryo Mask som ninjorna har, Shao Kahns hjälm, reptiles svans, vingar o.s.v man kan välja attacker, special attacker där man kan använda t.ex Sub-Zeros is attack, Scorpions spjut eller Liu Kangs flygande spark och vapen som yxa eller svärd. Man få även skrva sitt eget namn på sin slåss stil , vapen stil och eget namn på karaktären.
Man kan själv skapa sin egen fatality, killer fatality och deadly fatality med knappar som fram, fram, triangle sen fram, fram, O. Det blir deadly fatality.
Och karaktären som man spelar med i Konquest är Taven som är en Elder God. Han lär sig fyra olika sorters attacker som att stanna tiden, göra en eld boll, slå på marken och teleportera sig.
Man kan även få honom i den vanliga Kombat mode men måste klara av Konquest en gång och få hans bror Daegon. Men även Meat en man av kött ganska bra ocg Bossen Blaze ett monster av eld.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett bra spel som man får nöje av. Jag har ungefär alla Mortal Kombat spelen förutom Mortal Kombat Shaolin Monks där man spelar som Kung Lao eller Liu Kang.
Jag har klarat av den en gång och är snart klar med min andra gång. Jag köpte den 27/01/07 på finsk tid och den är det bästa spelet som jag har spelat tycker jag.

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag ska få nio poäng.
Den är bättre än de andra men liknar Deadly Alliance och Deception.
Spelkänslan tycker jag ska få sju poäng
För jag tycker inte att man kommer in i spelet men ändå.
Ljud tycker jag ska få åtta poäng.
Ljudet är ganska bra för man hör när de blir slagna och självaste ljudet på banan.
Hållbarhet tycker jag ska få nio poäng.
För jag tycker att den varar länge.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7