Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midnight Club 3: DUB Edition

Playstation 2
Midnight Club 3: DUB Edition
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Rockstar
  • Antal ägare
    79
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.7

Speltest av _simon_93

Inskickad av _simon_93 den 04/03 -08 14:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar i San Diego och målet är att bli "The king of the streets". Du börjar med ganska lite pengar som du kan köpa din första bil för. Om bilen inte kostade så mycket kan du trimma och styla den. Annars är det bara att ge sig ut på stan och raca med bilen. Det finns flera olika sorters race. Alla klubbrace kräver att du har en särskild fordonssort som du kan läsa i nästa textstycke. I de racen vinner du fordonsdelar och tillbehör tills du slutligen vinner ett fordon i det sista racet. Sen finns det tournaments. Där ska man få bra tider och man kör själv mot motståndarnas tider. Den med kortast tider vinner en bil.
Det finns också race som bara ger dig pengar. De är oftast lite lättare och är bra om du behöver lite extrapengar till trimdelar och tillbehör.

Det finns ca 60 fordon i spelet, och flera olika fordonssorter, till exempel: Street racers, Muskelbilar, SUV klassen, Luxury Sedans, exotiska bilar, choppers och sportmotorcyklar. Att det finns många sorter att välja mellan gör det hela roligare. Alla sorter har sina fördelar och nackdelar.

I spelet kommer du vidare genom Atlanta och slutligen Detroit. I Detroit finns de svåraste racen. De exotiska bilarna har sitt centrum där. Det är där du har chansen att bli "The king of the streets".

Du kan även göra dina egna banor som du kan spara och sedan raca på. Bansystemet är inte som de flesta andra bilspel; att man åker igenom ett avspärrat område, antingen på en speciell bana för bilar, eller i en stad. I Midnight club 3:DUB edition har man placerat ut olika stationer i följd i staden, så att man ska följa dem tills man kommer till mål. Likadant gör man sina egna banor i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska välgjort och detaljerat. Det är ett plus att man kan välta lyktstolpar, blomkrukor och papperskorgar, istället för att bilen bara kör in i dem i 200 km/h och bara stannar med en krash. Det skulle inte vara så realistiskt. En sak som är ganska orealistisk är att om man åker på ett gupp medans man tar en NOS flyger man upp till en halv kilometer med de snabbaste bilarna. Man är i luften i flera sekunder. Annars tycker jag spelet är riktigt bra gjort.

Det finns massor olika stylingmöjligheter och du kan göra din bil/motorcykel nästan precis hur du vill. Varför inte skriva ditt namn på rutan? Du kan även bygga in en äkta v8 motor på muskelbilarna.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra. Bilarna glänser lagom mycket. Inte överdrivet och inte väldigt lite. Miljön är snyggt gjord i spelet, med människor och t.ex. dagstidningar som blåser omkring i gränderna. Riktigt snyggt gjort.

Spelkänsla: Man sätter sig verkligen in i rollen som street racer. Rockstar games har verkligen lyckats skapa ett spel med riktigt bra spelkänsla. Ett stort plus är att alla andra bilar anpassar sig efter ens egna bil i ett race. Har du en corvette och racar mot några Hummers, blir de faktiskt rikitgt snabba.

Ljud: Ljudet är också bra. Billjuden är inte de bästa, men de duger. Musiken är ju okej, det är ett plus att det är kända artister, som 50 Cent, Fat Joe och andra kända rappare. Musiken är mest Hip Hop, men även en del rock och lite techno och dancehall.

Hållbarhet: Hållbarheten är strålande! Om du tröttnar kan du ju bygga din egna bana, eller köra något av muliplayer tävlingarna. Ett spel man inte tröttnar på så fort. Det finns alltid något att göra. Detta är ett spel ni bara måste ha.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7