Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midnight Club 3: DUB Edition

Playstation 2
Midnight Club 3: DUB Edition
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Rockstar
  • Antal ägare
    79
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.7

Speltest av erroret

Inskickad av erroret den 28/05 -06 13:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ett racer-spel. I början när du inte ännu har en bil så kan du köpa en bil, jag tror att du fick använda 22000 pengar. Så när du har köpt en bil så då börjar hela din racer-kunskap. Du kan antingen köra fritt med din bil, köra små racer (som man får ungefär 3000 pengar av), eller köra klubb-racers. När du har vunnit ett race så kan du få pengar, eller pengar och en bil(om det är riktigt stort klubb-race)Och så finns det ju såklart några grabbar du kan ta race mot(asså chefar)Det finns också äldre bra låtar när man spelar, och så om det kommer dålig musik så då kan du byta musik. Och så glömde jag nästan säga det viktigaste, man kan tuna sina bil med olika färjer, spoiler, eld på sidorna , nitro(så att man går snabbare), bätre bromsar, bätre styre och mycket mer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är helt okej! Man måste vara över 12 årig för att spela detta spel, och det kostar cirka 499 kr. Det som jag tycker är bäst är när man får köra fritt och tuna bilar. Det finns tillräckligt med bilar att köpa och det finns 3 städer som man kan köra runt i eller söka efter någon race. Det är liknande som Need for speed spelen, bara att det här spelet är 1000 gånger bättre än Need for speed spelen.

Betyg till spelet
Jag ger en 9 för grafiken för att: det är strålande grafik på några platser, men när man kör så är det inte ändo värdsklass!

Jag ger en 7 för spelkänslan för att: Man tröttnar GANSKA fort på detta spel (1 vecka, sedan är det dåligt)

Jag ger en 10 för ljudet för att: det är super-duper bra musik på detta spel så här vinner den nog guld.

Jag ger en 10 för hållbarheten för att: Det tar helt jätte länge före man har klarat av alla racers och att ha alla bilar!!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7