Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midnight Club 3: DUB Edition

Playstation 2
Midnight Club 3: DUB Edition
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Rockstar
  • Antal ägare
    79
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.7

Speltest av blood111

Inskickad av blood111 den 08/01 -06 20:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Vad Från början är man i ett garage där en kille går ner för en trappa och pratar i telefon. Senare stänger han av telefonen och pratar med dig. Efter han har pratat klart då får man välja en bil jag har för mig att det va 22000. När du valt bil ska du köra massa race du ska trimma/styla den känna pengar och möta klubbar m.m. . Och när du ska köra ett race så kommer det komma en ruta som säger massa hur man kör m.m. Sen startar racet men sen när du kört ett race och ska köra ett till blir det inge träningsgrej. Sen kommer du att få pengar efterhand som du kan ha till att köpa en ny bil eller styla/trimma bilen som du har köpt. Det finns olika race tex klubb- race du kör mot en klubb och då måste man t.ex ha klassiska bilar eller motorcyklar. Sen finns det många fler sorter

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väl gjort som håller i längden.
När man kör känns det som om man kör bilen på riktigt, det är så härligt och det är så det ska vara i ett bilspel. Det finns ett stort urval av fordon runt 60 ungefär, jätte positivt tycker jag. Motståndarna är vältänkliga och tar snabbast möjliga genväg och prejar dig vilt runt banorna.
Det finns mycket att välja mellan om man vill t.ex styla -finns det avgasrör, spoilers och fälgar och mycket annat roligt.

Betyg till spelet
Grafik: Väldigt profesionellt gjort förutom att däcken ser lite fyrkantiga ut när man kollar framifrån, men man ska ju inte vara petig.
Ljud: Jätte bra låtar med väl detaljerade röster, ett plus är att det är väldigt kända artister!
Hållbarhet: Spelet håller i längden om man säger så, man kan köra fritt om man känner för det eller använda sig av multiplayerläget (1on1). Det är en riktig bilkänsla -man får av dem kompletta fordonen.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10