Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Playstation 2
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 mars 2005
  • Utvecklare
    KCEJ
  • Antal ägare
    183
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av YoTo den 24/04 -05 18:28

När du möter Volgin kan man ha problem med att han stoppar skotten.
Du vill ha hans Camo som gör att vakter tvekar med att skjuta dig och måste få ner hans Stamina. (svårare med mk22 kanske, men camon är bra)
Det finns ett par sätt.

1. Om du har Glowcamp (stavningen kan vara fel) svampen, så lägg den i rygg säcken på "weapons" istället för onödiga vapen.
Släng en sån här nånstans. Ta fram vapnet. När han skjuter går allt mot paketet. Passa på att skjuta (Använd R2 snabbt för att ta bort vapnet när han skjuter, men ta snabbt tillbaka och skjut snabbt som blixten när allt går mot paketet).
Detta funkar bra.


2. Använd Cig Sprayen på slutet, det tar bort lite Stamina om han står och laddar för att skjuta kulor. Cig Sprayen är i labbet i Graniny Gorky. Den är efter att du har pratat med Granin, så går du ut genom data rummet och rummet efter det. Nu är du i korridoren. Rummet som man går runt i denna korridor, där inne är den. Den gör så att du skjuter ciggaret rök som gör att alla somnar till ett tag.


3. Du kan som Daxter har nämnt, använda Ivan Raikov masken och få in ett snabbt skott eller två. Du kan också skjuta rören så att vatten kommer, det kan störa han några sekunder (du måste vara snabb som Gunnar).


4. Som Daxter också nämnde, använd Fake Death Pill. Han blir glad och jublar och du får ett gyllene läge. Återigen måste du vara snabb, men denna gång har du lite mer tid, kanske snabb som Ragnar.


(Om ni har använt detta förr, så klaga inte och ge mig ettor, det är för såna som kan ha problem, inte att det kan vara gammalt eller nåt.)


//YoTo

Fusket har betyget 8.43 (14 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Estmon den 26/07 -06 14:52
Det visste inte ens jag. om man skjuter på rören som kommer det vatten coolt!

VickeMicke den 27/07 -06 18:53
Jag ska köpa detta spel snart men jag undrar om det finns en radar i det här spelet som det finns i MGS2. (vet ej om det är en radar i ettan, har aldrig spelat det.)

SpidyWorm14 den 07/08 -06 13:12
Det finns ingen radar, men en karta. Fast den visar inte fiender

VickeMicke den 07/08 -06 18:51
Tack. Men som jag precis har hört så kan man visst spela i tredje person och fågel perspektiv så det är kanske lätt i alla fall.

PS: Har precis beställt det på Ginza, värst kapet, 129 kr + leverans.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.