Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Playstation 2
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 mars 2002
  • Utvecklare
    KCEJ
  • Antal ägare
    209
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Maolar

Inskickad av Maolar den 16/10 -05 17:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig 4 år efter shadow moses och snake och otacon är kallade terrorister därför dom försöker förhindra att nya Metal Gears skapas. dom får hett tips om att en ny prototyp är framstäld och deras updrag är att fota den och lägga ut dom på nätet. när snake anländer till oljefartyget som metal gear transporteras på blir den övertagen av en grupp ryska soldater som styrs av bla. Ocelot. sen tar ocelot den och sänker skeppet och dödar snake... 2 år senare pågår fortfarande saneringsarbeten och oljeplatformen tas över av en terroristgrupp som leds av ............. hur som helst då spelar man som en snubbe som hetter Raiden, en snubbe som tydligen inte sett solen på ett tag. hans uppdrag är att stoppa terroristgruppen och säkra oljeplatformen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det bästa smyg spel jag spelat (utom MGS3) det var kul för man fick testa två olika karaktärer.
nackdel är väl att det är inte så långt som det skulle kunna vara det tar ca 5-6 timmar att sprinta igenom det första gången beroende på svårighetsgrad och att man inte spelar så mycket som Snake. men fördel är ju att det finns massa grejer man kan leta upp så som GTA-spelen har hidden pakage har detta Dog Tags och när man hittat ett vist antal får man olika saker så som stealth och oändligt ammo.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen perfekt så som när man skjuter sönder ett glas och bara se hur det splitras.

Spelkänsla kan man heller inte klaga på det är ju bara så fräkt om man möter en kaxig vakt så man tror att man inte vågar skjuta dom och sen se rätslan i deras ögon när dom har en knäskål mindre.

Ljudet är super och det märks att de har gått in för att göra ett bra spel med tanke på att de har anlitat han som gjorde filmmusiken till The Rock och hade han till att göra musiken i spelet (Hans Zimmer).

Hållbarheten håller.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10