Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Max Payne

Playstation 2
Max Payne
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 2001
  • Utvecklare
    Rockstar Games, Remedy Entertainment
  • Antal ägare
    104
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.7

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 17/03 -08 20:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Max payne är ett actionspel. Du spelar som titelkaraktären genom hela spelet. Max Payne är en polis under täckmantel vars fru och dotter blev brutalt mördade för tre år sen. Det var en solig dag och allt var perfekt. Max hade precis gjort en bra plikt i sitt jobb. När han kom hem så märkte han att det varit inbrott och det var blod på vissa ställen. Han ringde polisen och sa som det var. Ingen brydde sig. När han gick en våning upp i huset hörde han skrik och ett par män kom ut ur sovrummet med pistoler. Max sköt dom och hittade strax efteråt sin fru och sitt barn döda. Max Payne gör nu allt för att utkräva sin hämnd.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt lätt att lära sig. Spelets 3D kamera är uppsatt bakom Max Payne och ger en bra uppfattning av omgivningen vilket är viktigt eftersom du ibland måste röra dig försiktigt genom fiendens områden. En av sakerna jag gillar mest i spelet är Bullet time då allting går i slow-motion. Det ger också spelet mer action. Du kan fortfarande sikta lika snabbt som du gör utan Bullet time. Du kan förstås inte använda Bullet time hela tiden utan du kan bara använda den under en begränsad tid.
Spelet är också uppsatt med vapen så som pistoler, shotguns, sniper, gevär, granater och mycket mer. Du kan bära så mycket vapen som möjligt. Ifall du blir träffad av ett vapen och då blir skadad så kan du läka lite av såren med hjälp av Painkillers som du kan hitta lite överallt i spelet.

Betyg till spelet
Grafiken får en femma. Eftersom spelet är från 2001 så är ju inte grafiken den bästa. Spelkänslan får en åtta eftersom detta inte är ett overkligt spel. Det är också väldigt roligt med alla vapen man kan skjuta med och då så klart också Bullet time. Ljudet får en nia. När du använder Bullet time så kan du verkligen höra Max Payne's hjärtdunk plus att det är väldigt coola slow-motion ljud. Nästan allt i spelet låter som det skulle ha gjort verkligheten. Hållbarheten får en tia eftersom spelet är ganska långt och ibland är det ganska svårt vilket gör allt till en utmaning. Jag tycker detta är ett väldigt bra spel även om inte grafiken är den bästa. Det är ett av dom bästa actionspelen jag vet så om du inte redan har det så köp det. Köp också uppföljarna.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8