Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Maximo vs. Army of Zin

Playstation 2
Maximo vs. Army of Zin
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.4 8.7

Speltest av blackheart

Inskickad av blackheart den 13/12 -05 07:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter att har besegrat den onde achille ger sig Maximo iväg för att söka efter sin flickvän i ett mystisk lan. Under förden attackeras han av ett fruktansvärt liknande robotar som verkar styras av en fångad själ.
Maximo avlägger en ed på att han ska avslöja underverket hemlighet. Uppdraget för honom genom enorma och unika platser och på vägen får han nya vänner och får möta fruktansvärda fiender. är det möjlig att besegra den uråldriga armén? vem tillfogade Maximo det ärr han har på sitt ansikte? kommer det här äventyret att får ett lycklig slut än det förra? det kan bara tiden utvisat.

Här får du fler attacker och vapen nya grymma vapen att hantera och mer än trettio häftiga stridsrörelser. kraftfulla förmågor och kompinationsattacker som spelaren får lära sig.

Mer hjältemod när Maximo strider mot Zin aeméerna måste han inte bara rädda sitt eget skinn utan även skydda oskyldiga människor.

mer boxershorts upptäck kraften
hod magic pow pants (magiska kraftbyxor) och Boxers of burning vigor ( den brinnande kraftens Boxershorts ) då Maximo ger sig in i strid iklädd sina välkända underbyxor.

Här får du göra som i ettan du går runt och gör en massa combo som du kan lära dig av vapen och byxor. det är nya fiender och du måste besegra dom. Det finns pengar gömda som i ettan och skattkistor som du kan tar överallt.
En massa fällor som man måste hoppa över eller undvika nya städer som du ska till det är nästan som i ettan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att spelet var jätte kul och man kan varva den igen efter att har besegrat sistar bossen. Man kan får till 100% klar och de vet jag inte var som kommer att hända har inte fått det ännu. spelet hade en känsla om att man är modig och väldigt häftiga trix som man kan göra med sitt vapen. och även om man inte har nått kvar och göra så kan man leta runt pengar och köpa de grejer som man inte har kunnat köpa det innnan man kan hitta pengar var som hells i olika städer. Så om ingen har spelat detta så tycker jag att ni borde göra det det är en väldigt kul spel.

Betyg till spelet
Jag ger betyg på detta fantastiska spel:

Vi börja med grafiken den är väl bra och ibland så får man ser filmer som är väldigt snyggt gjort och människorna är också väldig snyggt gjort så jag ger det här betygen:
8/10.

Spelkänslan är bra om man har spelat ettan annars förstår man inte så mycke av spelen Maximo letar efter sin flickvän och ger livet för det så spelkännslan är bra så jag ger den:
9/10.

Ljudet kan vara dåligt ibland efter som man inte hör var människorna prata riktig annars hör man musik och fågla som piper det är sådär tycker jag att ljudet får detta betygen:
7/10

Hållbarbet är den bästa det hackar inte eller krångla sig så det är inte så mycke att prata om hållbarbeten så den får:
10/10

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9