Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Marc Ecko's Getting Up

Playstation 2
Marc Ecko's Getting Up
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Feb 14, 2006
  • Utvecklare
    Atari The Collective
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 5.5

Speltest av volle

Inskickad av volle den 08/06 -08 09:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet Getting up handlar om en kille som heter Trane som ska klottra i staden och slå ner finenden och slår poliser. Spelet börjar med att man är på en gård och ska ta sig därifrån och det ända man har är en klotterpenna inget annat. När man väl har tagit sig ifrån gården så kommer man till ett ställe där det kommer en massa poliser som man ska slå sönder.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul i nån timme. Jag tröttnade på det när jag hade spelat i cirka 2 timmar så jag gick in på fuska.nu och fixade koder. Men som sagt man tröttnar på det efter nån timme och man gör nästan ingenting det är bara klottra/slå. En sak som jag tycker om med spelet det är menyn i tunnelbannan när man börjar spela det är ganska nice.

Betyg till spelet
Grafiken är väl ganska bra men spelkänslan är usel. Ljudet är ganska kasst när man slåss. Jag tror ändå att spelet funkar. Det de kunde ha gjort bättre är ljudet och känslan när man spelar för de 2 sakerna håller faktiskt inte tycker jag. När man klättrar upp för stolpar eller rör det är en dålig "spelkänsla".

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 2