Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Marc Ecko's Getting Up

Playstation 2
Marc Ecko's Getting Up
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Feb 14, 2006
  • Utvecklare
    Atari The Collective
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 5.5

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 03/03 -06 11:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en kille som heter Trane. Spelet har inte någon handling direkt utan man bara går runt och sprejar och slåss i spelet. Den enda handlingen i spelet är att man ska bli största klottraren/sprejaren i världen. Du spelar spelet i olika perspektiv, jag tycker också att kameravinklarna och kontrollerna inte alls är så bra. När man slåss är ganska roligt, för det finns många combos också kan låsa upp nya.
Det bästa i spelet är fightingen och sprejningen, sprejningen är jättesnyggt och när man sprejar så fyller man i ett märke med sin sprejburk. Ju mer man spelar, desto mer sprejningsmärken kan man spreja.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker att spelet är ganska kul, ibland kan det vara långtråkigt och ganska mycket bugg. Grafiken är inte alls bra, det snyggaste är klottret. Jag tycker att vissa uppdrag är konstiga, till exempel ett uppdrag är när man ska ta sig in i polisernas huvudbyggnad och spreja, i detta spelet kallas poliserna för CCK. Det uppdraget var konstigt och onödigt.
Alla gubbar har ingen intelligens alls heller, så jag skulle tycka att spelet var bättre om dom fixade allt bugg och vakternas och CCK:s intelligens.

Betyg till spelet
Grafik: 6 Inte alls bra, om man kollar när på gubbarna ser man att dom är kantiga. Det som höjde betyget till en 6:a från en 5:a var att dom hade jobbat ganska mycket på klottret.
Spelkänsla: 7 När man gick på hustak och sprang över en motorväg där en massa bilar åkte så var det ganska bra spelkänsla.
Ljud: 3 Samma ljud, tråkiga låtar. Vissa låtar var väl helt okej men annars var det dåligt.
Hållbarhet: 3 Inte bra det heller, jag klarade spelet på 4 timmar.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7