Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Manhunt 2

Playstation 2
Manhunt 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2007-07-13
 • Utvecklare
  Rockstar Games
 • Antal ägare
  2
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 02/03 -10 22:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I Manhunt 2 spelar du som en som heter Daniel och du är en sinnessjuk man som sitter inne på ett sjukhus. De på sjukhuset testar dig med en grej som kallas för "projektet". Men sedan en dag så öppnas alla dörrarna och du släpps fri. Ditt jobb är att försöka få ditt liv tillbaka igenom att döda de som tog det. I Manhunt 2 så dödar du folk på de mest våldsamma sätt som finns.

Det man gör i spelet är det att man spelar sig igenom en massa olika uppdrag och dödar och dödar. Det är inte så mycket mer än så men det är faktiskt riktigt kul.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt kul. En sak som är bättre än Wii-versionen är det att man kan se dom brutala mördar scenerna mycket lättare nu. De är inte alls lika suddiga som på Wii. Så om du letar efter den versionen som erbjuder mest våld och mest blod så är nog PS2-versionen den du söker. Dock så får du inte röra dig som man gör på Wii och Wii har lite mer uppdaterad grafik här och där.

Ett stort problem med detta spelet är kameran enligt mig. Den är verkligen helt hopplös på vissa ställen. Men under den större delen av spelet så fungerar den faktiskt bra.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är hyfsat bra för PlayStation 2. Den ser ungefär likadan ut som ettan kanske lite bättre här och där. Det är inte det bästa du kan hitta på PlayStation 2, men inte det värsta heller!

Spelkänsla: Eftersom att kameran är lite halvdålig så förstör det ju lite utav själva spelkänslan. Men den bråkar ju inte med dig hela tiden vilket är tur. Men man kan ändå få in en riktigt bra spelkänsla.

Ljud: Ljudet är riktigt bra. Ljudet är nästan lika bra som ettan, om inte bättre!

Hållbarhet: Manhunt 2 är ett utav de mest våldsamma spel som finns och detta är nog ett spel du kommer att vilja klara ut mer än en gång samma sak med 1an.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7