Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Manhunt

Playstation 2
Manhunt
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 7.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 28/02 -10 15:01

Handling / story / vad man gör i spelet
I Manhunt så spelar du som en sinnessjuk mördare som ska försöka döda folk på så blodiga sätt som möjligt. Det är till någon knäpp TV-serie av något slag. Man mördar folk på en massa olika sätt med olika vapen. Ett exempel är att man kan dra över en plastpåse på folk så att de kvävs till döds. Ibland när man slår ner de så säger dem "Please I have a family" och just då så ska man få lust att ta en yxa och hugga av skallen av honom.

Vad jag tycker om spelet
Storyn som ni kanske här är ganska oklar med det är nog det som är själva grejen med Manhunt. Bara på namnet så hör man vad spelet går ut på. Som ni hör så är spelet verkligen inte gjort för barn och som ni även också kanske hör så måste man kanske va lite halvt sinnessjuk om man ska kunna gilla detta spelet. Men Rockstars som gjorde detta spelet är inte heller kända för att göra barnspel. Men jag gillar faktiskt detta spelet.

Här så får man nog verkligen veta på ett roligt sätt hur det är att vara en sjuk mördare. Men ibland så kan det dock kännas en aning segt att smyga runt i skuggor för att de som är emot dig inte ska höra dig.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är klar och fin men dock inte den bästa på Playstation 2. Men det finns värre!

Spelkänsla: Spelkänslan är hyfsad den försämras en aning eftersom att kontrollen kan vara en aning seg och ibland kan spelet bli väldigt frustrerande när det kommer två personer och slår ner en och man kan verkligen inte göra någonting än att vänta på att livet tar slut.

Ljud: Ljudet är riktigt bra! Ibland känns det som att man lyssnar på en film. Manhunts ljud är verkligen riktigt bra.

Hållbarhet: Hållbarheten är bra. Detta är faktiskt ett spel du antagligen vill klara ut mer än en gång! Men det är nog bara om du gillar att mörda folk på dom mest brutala sätt som finns.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7