Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mafia

Playstation 2
Mafia
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 januari 2004
  • Utvecklare
    Illusion Softworks
  • Antal ägare
    70
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/05 -05 18:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Året är ungefär 1930 talet. Små brotts familjer fick mycket makt.De blev maffias!Här spelar man Tommy Angelo, en taxi chaufför som en dag \\\"råkade\\\" rädda 2 mafiosor. Han blev medlem efter det. Han tjänade mycket pengar men skulle snart inse att pengar inte löste problemet. Varje dag riskerade han livet för jobbet, och sen så började han ångra sig. Men är man medlem i en maffia så finns det bara ett sätt att ta sig ur det. Nämligen döden.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar det! Detta måste också vara det verkligaste spel jag spelat. Lite för verkligt kan det bli ibland! Om man t.ex sitter i en bil och blit sönderpepprad förlorar man mycket liv. Men det är ändå jättekul. Man kan köra race,köra Freeride eller uppdrag! Jag skulle kunna babbla på i evigheter om spelet! Men det orkar jag inte....öhhh..

Betyg till spelet
Ett verkligt spel. Väldig verkligt! Men bara för att det är verkligt måste det inte vara trist. Tvärtom! Det är askul. Tänk er att vara i en stad där man är en maffia.Spännande. Man kan också köra race men det är inget jaf rekomenderar. Det negativa måste nog vara "verkligheten." Efter ett tag tycker man att det är för verkligt. Men det tycker bara jag. Alla borde ha det här sköna spelet i deras hus.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9