Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMadden NFL 2005

Playstation 2
Madden NFL 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  12
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 8.8

Speltest av Bellman

Inskickad av Bellman den 18/05 -05 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett typiskt amerikansk-fotbollsspel där man antingen väljer att spela en snabb match, en turnering, en säsong eller en så kallad "madden challenge" där man är manager för valfritt lag under ett par säsonger och får sköta allt som hör till. Man kan även spela olika mini games där man kan vinna olika madden kort, som man samlar i en samlarbok, man kan även köpa dessa kort.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om spelet eftersom jag är ett strort amerikansk-fotbolls fan, och spelet ger en väldigt trovärdig spelupplevelse, det borde jag veta eftersom jag själv har spelat amerikansk-fotboll. För de som aldrig har varit involverade i amerikansk-fotboll kan det vara ganska svårt att förstå hur man spelar spelet eftersom man måste välja så kallade "spel" och gå efter dem när man spelar spelet. Men när man väl har lärt sog grunderna är det ett mycket underhållande spel.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är ganska bra med trovärdiga människor men ibland kan gubbarna röra sig lite konstigt.

Spelkänsla:
Spelet ger som sagt en väldigt trovärdig bild av hur det är att spela amerikansk-fotboll.

Ljud:
Spelet har en utmärkt ljudkvalité, man hör allt från en hård tackling till domarnas visselpipor när de blåser av, publikens vrål är väldigt övertygande.

Hållbarhet:
Spelet är som sagt väldigt underhållande för alla men det kan bli lite långtråkigt efter ett tag, speciellt för de som inte är så förtjusta i sporten.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10