Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Madden NFL 06

Playstation 2
Madden NFL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 september 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.5

Speltest av Zackey

Inskickad av Zackey den 06/02 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en spelare i NFL superstar eller en tränare i Franchise. I NFL superstar så får du kontrollera din egna spelare som du får både på och utanför plan, du kan gå till din agent eller så kan du gå och byta frisyr.
i Franchise så kontrollerar du ett Madden lag och du kan träna vissa spelare indviduelt och du kan läsa i tidningen vad dem skriver om dig eller ditt lag.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker att spelet är det bästa madden spelet hittils för man kan göra så mycket mer än vad man kunde under dem andra spelen.
Du vinner en massa poäng som du kan köpa fusk kort med som du kan aktivera under matchen, det jag tycker är roligast är NFL superstar för där så får jag vara mi spelare privat och man får en helt annan spel upplevelse.

Betyg till spelet
jag tycker att grafiken är hel skön för det ser riktigt verkligt ut när man spelar.
Spelkänsla du lever dig verkligen in i NFL superstar och det är nästan som om din spelare är du för han fattar samma beslut som du gör, rätt coolt faktiskt.
Ljud det är bra musik och ljud kvaliten är det inget fel på.
Hållbarhet man tröttnar inte bara om du är dålig och inte kommer någon vart men bara du komer vidare från rookie till por så blir spelet mycket roligare.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10