Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Madagascar

Playstation 2
Madagascar
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 juni 2005
  • Utvecklare
    Toys for Bob
  • Antal ägare
    41
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 8

Speltest av Maloren

Inskickad av Maloren den 20/01 -06 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kommer att vara alla huvudrollsfigurer under spelets gång. De har alla lite olika egenskaper. Spelet börjar på ett Zoo där man får göra olika saker. Äventyret går vidare till Madagaskar och man får träffa många skojiga figurer och får många kluriga utmaningar. Man samlar hela tiden mynt som man kan köpa minispel och andra skojiga saker för i en affär i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jättbra! Jag klarade hela spelet själv utan mammas hjälp. Det är första gången jag klarat ett spel helt själv. Dessutom kan man roa sig med minispelen och spela mot en kompis. Spelet var roligt och hade mycket humor i sig. Särskilt rolig var den bacillrädde giraffen. Det var jättemånga gulliga smådjur med också och det var lätt att växla mellan figurerna.

Betyg till spelet
Snygga bilder. Lättstyrt. Bra ljud och skojiga röster. Spelet har då hållit sen julafton. Grafiken var väldigt fin. Figurerna rörde sig smidigt förutom flodhästen som blev bångstyrig när hon skulle springa på chilin, det gick för fort. När de kom till Madagaskar var det jättroligt. Men båtresan dit var jätteklurig.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10