Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLilla kycklingen

Playstation 2
Lilla kycklingen
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  10 februari 2006
 • Utvecklare
  Avalanche Software
 • Antal ägare
  5
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 7.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 08/11 -09 17:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är baserat på en Disneyfilm. Så spelet handlar ju självklart om filmen. Spelet handlar om en liten kyckling som blir mobbad i skolan. Efter ett tag kommer det också utomjordingar in till staden för att dom har tappat bort sin unge. Dom gör allt för att få tillbaka honom så dom försöker att förstöra staden. Men lilla kycklingen försöker ge tillbaks barnet och det slutar väldigt bra.

I början av spelet så går det mest ut på att man ska fly ifrån mobbarna och hitta saker dom har gömt för en. Senare i spelet så går det mest ut på att slå sönder utomjordingar och deras robotar. Spelet är lite utav ett plattformsspel, lite utav ett racingspel och lite utav ett partyspel. Så, ja, spelet har lite utav allt i sig.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt kul faktiskt, men det som gör att man tappar suget av att spela det är det att spelet är riktigt enformigt. Man gör samma saker hela tiden efter ett tag och dom gjorde det säkert så bara för att spelet skulle bli längre. Och det blev så spelet blev längre och tråkigare på samma gång.

Men grafiken och kontrollen var riktigt bra. Men det första jag tänkte när jag startade var ''oh nej, ett frustrerande plattformsspel'', men så var det inte alls. Spelet fungerar utmärkt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra tycker jag jag blev faktiskt lite imponerad när jag startade det.

Spelkänsla: Eftersom att spelet är så enformigt så förstör det spelkänsla ganska mycket. Det blir mer som ''inte det här igen''.

Ljud: Ljudet kan också kännas lite enformigt och drygt efter ett tag när man har hört samma låtar i flera timmar, men dom är ändå bra skulle vara kul om du slängde på lite fler bara.

Hållbarhet: Spelet är tillräckligt kul för att klara ut det en eller två gånger möjligtvis tre, men sen så tröttnar man nog på det helt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7