Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars: The Video Game

Playstation 2
Lego Star Wars: The Video Game
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  22 april 2005
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  238
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Speltest av FunBoy

Inskickad av FunBoy den 01/09 -10 17:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att klara olika banor, vinna karaktärer, duellera med lasersvärd, samla studs & köpa karaktärer. Du kan spela dig igenom alla dom 3 första filmerna. Det mörka hotet, Klonerna anfaller & Mörkrets hämnd. Under spelets gång möter man olika fiender som man kan ta kål på med hjälp av sitt lasersvärd eller sin pistol. Man möter även kända skurkar som Darth Maul, Count Dokku, Anakin Skywalker & Jango Fett. Du kan styra över 30 karaktärer. Du kommer även att samla på dig studs (pengar) att köpa nya karaktärer och fusk för.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett riktigt roligt spel. Eftersom Star Wars + Lego är lika med bäst! Med tanke på att man är 30 olika karaktärer är det inget fel på karaktärerna. Jag har ju spelat Lego Star Wars II: The Original Trilogy, så om man jämför spelen så är 2:an bättre. Men annars så gillar jag spelet. Det känns väldigt mäktigt att hålla i lasersvärdet och att köra rymdskepp (man får även göra det i spelet).

Betyg till spelet
Grafik: Den är jättebra, man kan tro att man ser på filmen fast med lite legobitar i, en 10:a.

Spelkänsla: Den är väl okej, men inte så där jättebra eftersom filmerna ger mer känsla än det här spelet. 5 poäng.

Ljud: Riktigt bra, lite udda ljud när legogubben dör (det hörs ju inte direkt som när man tappar lego i golvet). 8 poäng

Hållbarhet: Spelet räcker ganska länge om man är lite yngre (jag var 9 när jag började spela, och tro mig, jag är jättedålig) så 10 poäng.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5