Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts II

Playstation 2
Kingdom Hearts II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    282
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.4

Speltest av jesperz

Inskickad av jesperz den 16/03 -08 19:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I denna fortsättning så är man återigen Sora men Roxas i början, varför man är Roxas är för att Sora har blivit instängd i en kub och kommer inte ut, och en massa konstiga personer med svarta kläder brukar då och då dyka upp, Roxas börjar då mer och mer fatta vad han har för samband mellan de svart klädda och varför.
Han lyckades hitta Sora men försvann själv, och det är då den andra delen av äventyret börjar, det är då dem ska reda ut varför de svart klädda människorna finns och varför, och vad för samband han har med Roxas på något konstigt viss, och när vi åter igen åker igenom Disney världar för att få mera ledtrådar, och hitta Musse Pigg och Riku.


I spelet kan man skaffa sig en massa vapen, magier och grupp tekniker.
man kan även levla i spelet, mötta mängder av bossar, fiender och även en känd fiende från Final Fantasy VII.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var ett sådant bra spel att jag nästan fick in det ihjärtat, in i munnen och ner i hjärtat och aldrig komma tillbaka, musiken, fighting systemet, gud vad jag blir glad av att tänka på det.
Ett av dem bästa spel jag kört, köp det och du kommer inte att kunna slita dinna tankar ifrån det, det kunde inte jag i alla fall.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tyckte att grafiken var underbar, tecknad grafik, gud, kan inte sluta tänka på ögonblicket då jag testa det, då blev jag verkligen förälskad i ett spel, så det blir helt klart en 10a.

Spelkänslan: Spel känslan var underbar, det kändes som om man var i sagan och var Sora, men det bästa var att man kunde vara Musse pigg och det var en härlig spel känsla, så det blir nog en 10a.

Ljud: Ljudet var underbart, speciellt låten när spelet börja, den tog mig djupt ner i hjärtat.
Djupare än någon låt har gjort, undra om jag kan gräva upp låten ur mitt hjärta, men det går nog inte, så det blir nog en 10a.

Hållbarhet: Hållbarheten var mycket bra och jag kunde själ inte slita blicket, men det blev lite jobbigt när man skulle köra om bannorna igen, men annars kunde jag inte slita blicken, så det blir en 9a

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10