Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts

Playstation 2
Kingdom Hearts
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    579
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Speltest av kingdomheart

Inskickad av kingdomheart den 10/09 -06 19:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Sora är en kille på 14 år som gillar sina kompisar men har väldigt konstiga tankar om saker och så... Man är Sora i spelet och ska bygga en flotte så han kan segla ut med sina kompisar och se hela världen. Men sen kommer en storm och man får en väldigt speciel nyckel... Samtidigt i disney slottet så har kungen försvunnit och man ska leta reda på han med kalle och långben. Man kommer sen till staden trawis town där man ska leta reda på Kalle och Långben. Man bekämpar skuggor ´som inte har något hjärta. Och om man dör så suger dom ut hjärtat på en. Man ska hitta olika nyckellås och låsa upp till många olika världar. Tillsamans med kalle och långben som inte är så fullt bra. Sora vill hitta sina vänner som man senare gör i spelet. Det kommer svårare monster som vill åt antingen nyckeln eller hjärtat. Man ska gå upp i level oh besegra bossar som Ursula och många andra som tillhör Disney världen. man får olika nycklar från olika världar. Man öppnar också kistor och får valpar som man ska ge till pongo och så vidare. Men man kan också få nycklar genom att öppna kistorna.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt och samtidigt som en film. Att ha Långben och Kalle efter sig är inte det roligaste men det är alltig något. Man har inte så bra vapen i början vilket man skulle kunna ha men det funkar nog bra om man går upp i level eller tar lite fusk på fuska.nu. Man kan nästan säga att det är som en hel film på samma gång som man spelar. Att man själv bestämmer ödet för Sora... Man kan både skratta gråta eller vara irreterad. Men man har bara varit irreterad och glad. Väldigt svårt men samtidigt ganska enkelt. Man sätter prov på hjärnan genom att tänka och bestämma sig hur man ska göra eller om man ens ska göra något åt saken.

Betyg till spelet
Grafiken var värkligen världsklass! Bra målat lätta rörelser och roligt att det för en gång skull funkar perfekt!Spelkänslan var jätte bra! Man kan pela det flera gånger om utan att ens tröttna på det. Ljudet var också jättebra! Man hörde vad dom sa och musiken var kul! Hållbarheten är srålande! Man liksom lever in i spelet samtidigt som man hör bra från både musiken och när dom pratar.Och man ser samtidigt jätte fina bilder på figurerna! JÄTTE BRA!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8