Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Killzone

Playstation 2
Killzone
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 november 2004
  • Utvecklare
    Guerilla Games, SCEE
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/04 -06 01:34

Handling / story / vad man gör i spelet
i början av spelet så är det en film med ledaren för fienden( helghast) man börjar spelet som templar på ett minfält. där får man lära sig använda olika vapen och massa annat. templar är en ledare figur som vill hålla gruppen samman. efter templar så vinner man luger. hon är smidig och tyst mycket bar för speciella banor där man ska kryp och sånt efter henne får man rico. rico är en krigsgalning som tar kraftigt med skada. sist får man hakha . han ska man rädda i ett uppdrag när han nästan blir förvandlad till en helghast. han och rico är aldrig överens för rico litar inte på han och hakha tycker rico är en trög grottman. men gruppen håller ihop för dom måste rädda världen för detta stora hot.

Vad jag tycker om spelet
mycket roligt rätt lätt men det ska inte vara för svårt heller. grafiken är mycket snygg med all natur så det får bli en 10:a. spelkänslan är mycket skön när man kommer in i spelet så det får bli en 9:a. ljudet är mycket bra med man hör alla möjliga saker man nog skulle höra i verkligeheten så det får bli en 10:a hållbarheten var rätt bar men det var lite för lätt att klara så det får bli en 7:a.

Betyg till spelet
jag har nog motiverat mitt svar rätt så mycket. men det var ett skit bra spel och det kan jag rekomendera stort till folk över 10 år. (dom som kan engelska då). roligt spel bar ljud sådär hållbarhet bra grafik och bar spelkänsla. multiplayer är däremot rätt tråkigt tyvärr. men som sagt stort rekomenderat. det var noga allt. tack för att ni läste.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9