Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Killzone

Playstation 2
Killzone
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 november 2004
  • Utvecklare
    Guerilla Games, SCEE
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av Ant91

Inskickad av Ant91 den 13/12 -05 19:06

Handling / story / vad man gör i spelet
4 soldater sätts tillsammans för att försöka utrota världshotet som Helghastarna utgör. En salig blanding av soldater. Det finns den typiska ledaren en kvinna en dum skjuglad man och en erfaren rutinerad man. Precis som i vilken action film som helst ungefär. Det är en intressant story från början till slut, som visserligen inte är en lång story men.

Vad jag tycker om spelet
Det är en bra men kort story som är rätt så djup och intressant. Känslan av att vara mitt i ett rått Sci-Fi krig kommer upp titt som tätt. Story är kort men intressant. Det finns inget glamouröst med storyn eller nåt fint. Bara krig död och förintelse. Och behövs det nåt annat för ett bra spel? Det är det mörka och gråa som gör spelet så perfekt, själva känslan av du är ut på ett självmordsuppdrag men mot alla odds så klarar 4 personer av att förinta 100-tals soldater.

Betyg till spelet
Grafiken är fin. Att se patronhylsor flyga och se sanden framför dig flyga iväg av att nån skjuter framför dig,kanske så glamourös är den inte men den är fin. Själva känslan är otroligt bra så fort man kommer in i den. Men i slutändan kanske dödandet blir som vilket annat spel som helst. Ljudet är i alla fall bra. Finns inget bra att säga om det eller dåligt. Hållbarheten kanske är lite väl kort om du inte har en online adapter storyn tar kanske för fort slut å då finns det bara battlefields kvar som i längden blir tråkigt om man spelar ensam.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9