Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: Everything or Nothing

Playstation 2
James Bond 007: Everything or Nothing
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 februari 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    374
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 28/02 -06 11:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att du ska vara James Bond. I spelet gör du en massa uppdrag som följer efter varandra. I början kan du gå och träna på att skjuta och där kommer du lära dig kontrollerna. Man ser Bond i tredje person ( samma sak som på San Andreas ) och det är mycket bättre än på de tidigare då man bara såg hans arm. Det finns mycket olika vapen och även en hel del fordon som t ex motorcykel, bil och helikopter med mera. Jag vet inte riktigt hur många uppdrag det finns, men väldigt många. Något som är nytt är att man kan köra uppdrag i multiplay då man samarbetar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra.
Grafiken är riktigt bra. Allt är detaljerad och man har inte missat någonting. Miljöerna och vapen är grymt bra gjorda för att spelet är två år gammalt och fortfarande är den bra. Riktigt bra.
Spelkänslan är även den bra. Något som är bra är att det inte kommer forsningar med blod som det gör på andra skjutspel. Eftersom man kan köra en del fordon så blir känslan bra. Den är även bra för att vara ett par år.
LJudet är bra för att jag tycker att man kan höra vapnena på ett bra och verkligt sätt. Ljudet och skottet är bra timeat så att det ska bli rätt och inte ojämt. Man kan även höra att fienden pratar med varandra. Det tycker jag är bra på James Bond spelen att fienden har på de flesta spel pratat med varandra.
Hållbarheten har även den ett bra betyg. Efter som det är många uppdrag så är det inte särskilt tråkigt direkt. Men man kan ju även köra multiplayer som är rätt kul. Jag tycker i alla fall att hållbarheten är bra.

Betyg till spelet
Mina betyg till spelet: Grafiken är som sagt grym för att vara ett par år och får en stadig 9a. Inga störningar i grafiken vilket är bra.
Spelkänslan får en 8a. Den är jättebra och man har mycket val möjligheter i menyn. Mer har jag inte att säga om den förutom att den är bra.
Ljud: Spelets ljud får en 8a, den också. Som sagt skjutljudet med mera. Helt enkelt grymt.
Hållbarheten: Den är bra och som sagt finns det mycket uppdrag att klara. Även multiplayer. Den får en 7a.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8