Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Playstation 2
Jak and Daxter: The Precursor Legacy
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    7 december 2001
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    344
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av spelmestare

Inskickad av spelmestare den 20/09 -09 14:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man ska samla alla 101 Energy Stop och när man samlar dom kommer man att göra många uppdrag där emellan. När man är i slutet, min favoritdel, så är man på Gol och Mias gömställe. Där finns 4 Energy Stop. Man får dom om man befriar alla Ecomästare. Sen när man har kommit till slutet och har alla Energy Stop så öppnar man en ljus Ecoport.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul och om det hade varit längre innan det sluta så hade det vat bra. Spindelgrottan var lite störig, men annars så var spelet helt okej. Det är häftigt att man använder alla Ecosorter förutom mörk Eco. I slutet när man använder ljus Eco så är det supercoolt. Jag tycker det är tråkigt att man knappt använder ljus Eco.

Betyg till spelet
Grafiken var helt okej, men det är lite suddigt ibland. När man spelar är det som att man är Jak, från att man åker över lava till att man går i en grotta. Dom har fått till det väldigt bra. Han är cool och så, men om han hade varit lite mer tuff i orden så hade det varit bra. Man kan sitta där ett bra tag i början, när allt kommer till spindelgrottan och det konstiga berget.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6