Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJackass the Game

Playstation 2
Jackass the Game
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  24 september 2007
 • Utvecklare
  Red Mile Entertainment
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 6.9

Speltest av Orre_BIF

Inskickad av Orre_BIF den 15/03 -08 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Vi vet alla vad Jackass är? Inte? Okej... Jackass är ett gäng killer i 20-30 års åldern som på kanalen MTV gör illa sig (frivilligt). Tre säsonger och två filmer har kommit ut, och nu också spelet.
Spelets handling är att regissören Jeff Tremaine har skadat sig och ligger på sjukhuset, och det är ditt jobb att du över hans jobb. Du ska göra 8 avsnitt, och på varje avsnitt finns det ungefär sex stycken olika stuntsbanor som du ska göra. På varje stuntsbana så så är det sex uppdrag man får i uppgift att göra. Varje uppgift man klarar så får man ett visst antal pengar (har man klarat alla uppgifter har man klarat hela banan). När du har fått tillräckligt med pengar så kan du gå till nästa avsnitt, och nya uppdrag. Du får välja vem av stjärnorna du ska vara, och det finns väldigt många av dessa, och alla från serien är med UTOM Bam Margera. Anledning: HAr inte en aning.

Vad jag tycker om spelet
Jag... ÄLSKAR SPELET. Jag förbeställde det, och direkt efter jag köpt det så spelade jag sönder det. Det finns så många uppgifter att göra att det är svårt att klara verkligen allt, vilket jag ännu inte gjort. Att Steve-O och de andra själva har gjort rösterna är underbart, och det gör spelet så verklighetstroget. Så jag tycker verkligen att ni som gillar Jackass, KÖP SPELET!

Betyg till spelet
Grafik: Har ni sett hur alla ser ut i spelet? Exakt lika som dem gör i filmerna, allt ser otroligt bra ut och ja...
Betyg: 10

Spelkänsla: Eftersom alla är så lika så ökar det spelkänslan, men (som Tony Irwing skulle sagt) så färsvinner den här riktiga spelkänslan då man är mest i menyerna. Så fort man gjort nåt så hamnar man tillbaka i menyn, och trycker på nästa stunt. Man får inte den samma känsla i spelet...
Betyg: 6

Ljud: Låtarna från serien och filmerna är med, och rösterna är med dem riktiga stjärnorna. Och om dem gör illa sig, då kommer man få reda på det också...
Betyg: 10

Hållbarhet: Efter att göra alla banor om och om igen då man vill klara allt, så tröttnar man efter ett tag, och nu börjar mitt damma nu... Men när man väl kör är det skitkul.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6