Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ice Age 2: The Meltdown

Playstation 2
Ice Age 2: The Meltdown
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2006
  • Utvecklare
    Amaze Studios
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.2

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 02/07 -07 12:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Om ni gillade filmen så är det här ett spel som ni kan njuta med. Spelet Handlar om filmen, men man går inte samma väg och så som i filmen. Man spelar som den söta ekorren Scrat, som ska försöka klara av massor av olika uppdrag för att kunna komma vidare. Ibland kommer du vara Diego och Sid. När man spelar kommer vissa ställen där du känner igen dig från filmen om du sett den så det är bra för du vet då hur mycket det är kvar av spelet. Först trodde man ju att detta spel var enkelt och långtråkigt men då tror man fel, detta spel kan man fastna lite då och då så måste man komma på lösningar om du man ska komma därifrån väldigt roligt när det händer tycker jag. Det finns en grej som är väldigt bra och det är att man kan skaffa ekollon och när man har skaffat ungefär 1000 Ekollon så låses en bonus upp. Men dessa bonusarna kommer man bara att kunna använda via Huvudmenyn. På vissa banor måste man samla in in ett viss antal Nötter så man ska kunna komma vidare. I spelet är det inte bara ekollon och nötter utan också frukter som du får kraft av och kan göra special attacker. Väldigt värdefull.

Vad jag tycker om spelet
Utvecklarna som gjort spelet har varit väldigt duktiga tycker jag ock har verkligen lyckats med att göra grafiken och ljudet.
Ice age 2: The Meltdown är ett roligt spel som är väldigt lätt att styra och som jag rekommenderar till dom yngre barnen ett väldigt roligt spel. Men spelet är på engelska så det kan vara svårt för barn som inte är så bra på engelska.
Så barnen kommer kanske behöva hjälp om hur man ska göra och så.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra tycker jag och den kan nog inte förbättras så mycket men jag gillar grafiken för den är väldigt lik sig från filmen och det är så det ska vara alltså att det ska vara från Orginal filmet, En tia.
Spelkänslan är väldigt bra den men jag gillar sånna här spel då man ska klara av banor och göra uppdrag sen kommer man till nästa bana det är ett väldigt bra spel och spelkänslan är också bra en nia.
Jag älskar musik och den här har allt och jag gillar också deras prat stil en tia.
Hållbarheten håller väldigt länge och jag gillar spelet och har ej tröttnat en tia.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9