Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hunter The Reckoning Wayward

Playstation 2
Hunter The Reckoning Wayward
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Vivendi Universal
  • Antal ägare
    12
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.4 6.8

Speltest av Magus_lord

Inskickad av Magus_lord den 19/05 -05 22:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Ni är fyra personer som har överlevt katastrofen i Ashcroft när ni några år senare blir sammankallade av en mystisk person
via E-mail. Ni kommer till stället där ni skulle träffa er kontakt
och märker att ingen är där. Då ser ni en karta med en massa nålar på och bestämmer er för att leta efter dom. Ni träffar på många ohyggliga monster och liknande tills ni hittar er kontakt medvetslös vid en kyrkogård där en varulv lurar.Sen berättar er kontakt att han och hans partner hade blivit fångatagna av ett ocult sällskap som planerar att kalla på underjordens mästare Nephrak och omsluta världen i mörker. Ni hittar er kontakts partner som sviker er och vill döda alla \"oskyldiga\" och därmed tror han att det oculta sällskapet inte kan få de offer som dom behöver. Detta är naturligtvis fel och måste förhindras. Så nu har ni två uppdrag: att förgöra det oculta sällskapet och hindra den andre från att döda alla \"oskyldiga\" i Ashcroft.

Huvudpersonerna är:

Spencer \"Deuce\" Wyatt
En kille som när han var fyra år såg mor och far dödas av mördaren Cornelius Boothe, och samma natt tryckte han en slaktkniv igenom mördarens hjärta och flydde från staden.
Vapen: Yxa och en winchester
Extra: är en av de starkaste gubbarna men har sämst magi.

Samantha Alexander
När hon var liten så blev hon ofta utfryst för att vara annorlunda, på detta lärde hon sig att vara självständig och skyddande så det är inte så konstigt att hon senare valde polis yrket.
Vapen: Katana och magnum revolver
extra: bra nybörjargubbe för hon har magien \"hela\" från början.

Kassandra Cheyung
Som arvinge till ett stort företag blev hennes största problem hur hon skulle spendera sin familjs förmögenhet tills en brand där pengarna var sparade inträffade. Mitt i hopen av människor som rusade ifrån den brinnande banken blev hon och hennes vän Marnie nertrampade, och när Kassandra senare vaknade på sjukhuset med ett fotavtryck på sin rygg
fick hon ett nytt synsätt på livet och började sen jobba som frivillig uppigare på sjukhuset.
Vapen: två mini lior och två pistoler
extra: den snabaste gubben, så använd henne på banor som du måste skynda på.

Father Esteban Cortez
En pastor med gåvan att se demonerna som okuperar vissa människors kroppar.
Vapen: ett svärd och ett armborst
extra: bra närstrids attacker och han har bäst magier, en nackdel är att hans distans vapen inte är riktigt bra. Men ändå en klar favorit.

Det finns tre gubbar till som du får ju längre du kommer men dom får du hitta själv!

Vad jag tycker om spelet
Ett kul action/horror spel med många bra vapen och tuffa banor, ett tvåspelar läge gör bara saken roligare där du kan göra uppdragen tillsammans. Grafiken är lite halvdan men annars är det bra. Det är bra designade fiender men dom rör sig kanske lite ryckigt. Ett till minus är att det är lite kort men det är ändå en hyvsad höjdare!

Betyg till spelet
Grafik: Lite sådär men ger ändå några minnesvärda stunder för ögonen.

Spelkänsla: Kul och du vill spela mer och mer för att hitta alla små bonusar gömda i varje hörn te x musik extra kläder m.m.

Ljud: låtarna är sköna och lugna men ändå passande ändamålet.

Hållbarhet: Jag citerar lite det som stog i spelkänsla du vill \"hitta alla små bonusar gömda i varje hörn te x musik extra kläder m.m.\"

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7