Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Blood Money

Playstation 2
Hitman: Blood Money
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    44
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.2

Speltest av albin123123

Inskickad av albin123123 den 25/06 -09 00:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Välkommen till en värld av mord, vapen och pengar. Vad man gör i spelet är att mörda för pengar, spelet går i stort sätt bara ut på det. Inte mycket till handling men ändå ett underbart spel. Du kan uppgradera dina vapen extremt mycket, med sånt som ljuddämpare, lasersikte och allt. Oftast är det bäst att va diskret och få allt att likna en oskyldig olycka men du kan alltid välja att bara döda alla med ett automat gevär.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett underbart spel. Personligen så gillar jag ett skott i ryggen eller ett skott från en sniper på långt håll. Det är alltid viktigt att ha koll på omgivningen efter vakter eller flyktväg. Lått oss inte glömma stridsvapen som kniv eller hammare men det finns diskreta hand vapen som stryptråd.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10 pågrund av den fina backgrunden och de detaljrika vapnen. Spelkänslan är skön när man strypt någon, tagit kläderna och gömt liket. Ljudet är jätte bra, vapnen låter verkliga och alla pratar med varandra och musik som ändras efter om du är jagad eller anonym. Hållbarheten får en 8 för att man kan spela det länge och göra om uppdragen.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10