Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Fenixorden

Playstation 2
Harry Potter och Fenixorden
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 juni 2007
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    111
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.7

Speltest av SilverStar_7

Inskickad av SilverStar_7 den 12/12 -07 09:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och Fenixorden handlar om att Harry återvänder till Hogwarts skola för sitt femte år tillsammans med Ron Weasley och Hermione Granger. Ingenting är sig likt i trollkarlsvärlden. Voldmort är tillbaka och Fenixorden som är grundad av Dumbledore, är en hemlig grupp med goda trollkarlar som försöker hålla Voldmort undan från Harry Potter.

Den nya läraren i Försvar mot Svartkonster, Professor Umbridge är mycket sträng mot eleverna och tillåter inte trolldomsutövning på hennes lektioner.
Därför organiserar Hermione en grupp med Hogwartselever som undervisas av Harry. Harry undervisar dom i Försvar mot Svartkonster där dom utövar en del försvarsbesvärjelser och avväpningbesvärjelser. Denna grupp kallas för Dumbledores Armé.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är helt klart det bästa i Harry Potter serien. Jag tycker att spelet var jätteroligt.
På Hogwarts får man göra en massa roliga saker som att rekrytera alla medlemmarna i Dumbledores Armé vilket var jättekul. Sen kan man spela spottkulor, knallkort, trollkarlschack och en massa annat roligt som att utforska Hogwarts.
Man får vara Harry under spelets gång men när man strider på Trolldomsministeriet får man vara Dumbledore och Sirius.
Det bästa var nog när man fick strida mot Voldemort och hans Dödsätare på Trolldomsministeriet.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken var enormt bra i detta spelet.
Karaktärerna är mycket väl gjorda och med mycket bra design. Miljön runt omkring är också väldigt bra gjord och man får en härlig spelkänsla. Därför får grafiken en klar 10.

Spelkänsla: När man började spela kom man väldigt snabbt in i spelet för att det var så spännande, vilket var jättebra! Spelkänslan var verkligen underbar så jag ger den 10.

Ljud: Jag tycker att ljudet var jättebra! Musiken var fin och gjorde spelkänslan ännu bättre. Det som var kul och bäst var att det var vissa röster spelades in av tex. Rupert Grint, Bonnie Wright och James & Oliver Phelps.
Verkligen coolt för när George och Fred Weasley ropade på min karaktär Harry, så var det James & Oliver Phelps som ropade. Ljudet får en 10 helt klart.

Hållbarhet: En klar 10 för hållbarheten. Det finns en massa saker man kan göra i Harry Potter och Fenixorden, vilket är världsklass.

Jag rekommenderar detta spel starkt eftersom det är det bästa spel jag någonsin spelat. Det är ett mycket bra spel för dom som är Harry Potter fans. =) ^^

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10