Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Fenixorden

Playstation 2
Harry Potter och Fenixorden
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 juni 2007
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    111
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 03/10 -07 14:57

Jag har märkt att det är många som behöver hjälp med att få porträtt lösenordet till fängelsehålorna, för porträttet säger att man måste fråga en Slytherin elev efter lösenordet, men det är ingen som det.
Man måste ta på sig osynlighets manteln och sedan gå längst ner i Stora trappan. sen ska man gå in genom dörren så kommer det en kort film om att det är två Slytherin elever som kommer försent till professor Snapes lektion, men de går iväg i riktning mot porträttet, så ska man följa efter de. Så får man höra lösenordet: "Slytherinare är bäst!"!

Det är också många som har problem när man ska förstöra för professor Umbridge, för att man inte vet hur man ska göra. Då kan jag bara säga att man ska hjälpa Colin Creevy vid uggleboet för att lägga in några paket med illvrål. När man har gjort det ska man gå längst upp i uggleboet och gå in genom en dörr till vänster (den är väldigt svår att se), så ska man laga en sak och efter det kan man klättra ut och börja klättra ner. Det finns tre stycken portabla kärr från Fred och George som man ska aktivera på alla gårdar utom entré gården. Så ska man hjälpa en kille i klocktornet att sabotera klockan. Och sen ska man hjälpa tvillingarna Padma och Parvati Patil att sabotera alla fem högtalarna i Hogwarts, man hittar de först på femte våningen och sen kan man kolla i marodör kartan vart de är. När man har gjort allt det ska man träffa Fred och George på tredje eller femte våningen (jag kommer inte ihåg vilken men jag tror att det är femte våningen) och aktivera ett till kärr, och sen ska man vara Fred eller George och tända en några raketer i skolan!

Hoppas jag har varit till någon hjälp!

Fusket har betyget 8.14 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Danne1995 den 15/01 -08 07:33
Exakt var är dom? jag har kollat på tredje och femte våningen men hittar dom inte.

skokula2 den 29/03 -08 20:32
Yahoo >:) Kan Använda slytherins Genväg Nu

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.