Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Harry Potter och den flammande bägaren

Playstation 2
Harry Potter och den flammande bägaren
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 november 2005
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  298
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Speltest av Alex____93

Inskickad av Alex____93 den 18/04 -06 00:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry anmäls till en turnering i magisk trekamp, som är från 17 år. Någon anmäler harry i hemlighet, fast de flesta tror att kom på något sätt att ta sig förbi en ålderslinje(en linje som bara 17 åringar lr äldre kan gå förbi). Så Harry ska utstå uppgifter som är svårt någ för 17 åringar. Han tävlar mot: Viktor Krum (Durmstrang), Fleur Delacour (beuxbatons) och Cedric Diggory (Hogwarts).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är värt priset och jag tycker det blir roligare när man väl kommer in i spelet, för då vill man helst inte sluta. Inget är riktigt dåligt det gör spelet extra kul att spela, även om alla detaljer är med. Men när man har klarart det så blir det inte lika kul, för då vet man vad man ska göra, och det blir tråkigt.

Betyg till spelet
Spelet har väldigt bra grafik även om det inte är världens bästa. Spelkänslan var bättre än jag trodde jag kom in nästan direkt och ville inte sluta spela förrens jag klarat ut det. ljudet var också bra för det var som taget ur filmen det gjorde spelet extra bra. hållbarheten var inte så bra som jag trodde utan det var mycket sämre, men spelet är värt att spela.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10