Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarry Potter och den flammande bägaren

Playstation 2
Harry Potter och den flammande bägaren
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 november 2005
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  298
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Speltest av Orre_BIF

Inskickad av Orre_BIF den 28/02 -06 11:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter en lång väntan kom spelet äntligen ut och jag köpte det direkt. Vem vill du spela med när spelet drar igång? Hermione? Harry? Eller kanske Ron? I den här upplagan spelar det ingen roll precis vem du är som i treans spel. Innan man börjar en bana (det är det spelet går ut på att man hoppar in i olika banor) så får man välja vem man vill vara och har man kort väljer man extra saker som hjälper en under spelet. För att klara en bana ska man hitta en Trekampssköld. Det fins ungefär 5 stycken på varje bana. MEN för att komma till nästa bana måste man ha hitta ett visst antal sköldar. Så oftast måste du gå tillbaka till samma bana och leta efter de andra 4. Plus att man kan spela 3 samtidigt.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar väldigt mycket i spelet. det har faktiskt börjaat bli riktigt svårt så jag tycker ingen under... 11 tar vi. Man måste vara väldigt långtänkt för att göra det rätt. Spelet börjar få en lite "Sagan om Ringen" känsla med hur spelet är uppbyggt. Det är riktigt svårt att komma förbi de olika uppgifter. Jag har slutat spela några få gånger då jag har fått slut på tålamod då jag måste göra om samma bana om och om igen. Grafiken är riktigt bra och jag älskar faktiskt spelet enormt mycket även fast det är drygt när man ej kommer någonvart.

Betyg till spelet
*Som ni ser gav jag grafiken en 9 för dess fina grafik (!). Den är utomordentlig vågar jag faktiskt påstå.
*Spelkänslan får av mig en 8 då man vill verkligen klara det. Och jag blir riktigt sur när någon av mina kompisar dör eller om jag själv dör fast man har 4 liv kvar då.
*Ljudet är riktigt bra då i många lägen de ger kommentarer i rätt ögonblick. Ibland får man samma kommentar ganska ofta eller att Hermione skriker åt Ron "Sluta bry dig om bönor Ron" när det är Harry som jagar de färgglada bönorna.
*Jag håller fortfarande att spela fast jag köpte den i November så det är ganska bra då. Men det kanske bara är jag.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8