Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











.hack//Infection Part 1

Playstation 2
.hack//Infection Part 1
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    CyberConnect2
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 6.1

Speltest av Eight

Inskickad av Eight den 22/10 -05 13:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är en liknelse till ett MMORPG spel. Man spelar inte online, men det ska föreställa att man gör det. Man speler som en liten kille. I spelet kan man warpa sig till olika ställen där man kan döda monster och utföra uppdrag, mm. Under spelets gång så kommer du att träffa på vänner och konstiga varelser. Du kommer att hitta mycket kul i spelets gång.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att spelet är rätt kul. Men det är ett sådant spel som man lätt tröttnar på. Man får ofta mail av sina kompisar i spelet och av andra personer/spelare. Mailen är långa och på engelska, om man inte har valt ett annat språk. Det är lite dåligt. För det finns inte på engelska. Men jag tycker att det är en skjukt bra engelska träning. Det finns en ganska lång serie av Hack spelen. Det kan vara ganska svårt i början att förstå vad man ska göra om man inte har läst den så kallade regelboken.

Betyg till spelet
Grafiken var rätt kass. Den var bra för att vara ett anime spel. Grafiken hade gjort anime figurerna till otecknade figurer.
Spelkänslan var rätt näst intill strålande. Det fick då bli en svag 9.
Ljudet var uruselt till max. Det var bara ett irriterande pipande ljud som gjorde att örona domnade bort.
Hållbariheten var ganska kass, eftersom det föll isär lite "då-o-då". Man kunde tröttna på det rätt ofta men sedan tycka att det är jatte kul när man började spela det sen igen.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 1 Grafik: 5 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 9