Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in.hack//G.U. Vol. 1//Rebirth

Playstation 2
.hack//G.U. Vol. 1//Rebirth
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 oktober 2006
 • Utvecklare
  CyberConnect2
 • Antal ägare
  19
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7

Speltest av ivaria

Inskickad av ivaria den 30/07 -07 13:20

Handling / story / vad man gör i spelet
.hack//G.U. serien utspelar sig i det verkligaste Online spelet någonsin. [The World]. Spelet handlar om den kände spelaren "Haseo, The PKK" (Player Killer Killer). En dag blir han skjuten av Tri-Edge, den värsta Player Killern nånsin. Blir man dödad av honom hamnar folk i koma och kommer aldrig tillbaks till spelet. Skottet gjorde så att Haseo fördes tillbaka till level 1. Och tillsammans med Atoli, Gaspard, Silabus, Pi, Kuhn och alla vänner han möter försöker han till varje pris få tillbaka dom som blivit dödade och döda Tri-Edge!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är rätt så bra. Jag spelade det ganska länge. Jag tycker att de Vapnen man använder är otroligt häftiga. Svärd med Chainsaw, Svärd som är 3 meter långa, Pistoler och allting. Det borde vara mer fiender, ser man en Golem i level 20 så kan man htta en EXAKT likadan i level 40 fasst mycket starkare. Så spelet är nog helt okej för min del. Men man kan bli trött på musiken.

Betyg till spelet
Grafiken är väl bra. Det finns direkt ingenting som är dåligt och bra. Den är helt okej.
Det är kul att man kan möta massa människor som man kan byta med. Men det kan bli lite jobbigt att gå ibland. Man går i 20 KmH. Man kan åka nån sorts Motorbike men det går ungefär lika snabbt som att gå. Och kontrollerna är väldigt simpla. Slå med kryss, blockera med cirkel och gör skill med R1.
Man kan bli väldigt trött på att höra stadens bakgrundsmusik hela tiden. Även om man Pausar eller går in på menyn hör man fortfarande musiken. Däremot är rösterna helt perfekta för karaktärerna.
Jag spelade spelet i typ en månad och sen klarade jag det. Man gör ungefär samma sak hela tiden. Gör vad nån säger man ska göra. Döda monster, levla upp, höj din Arena Rank, göra Quest osv.
Trots allt det där så gillar jag spelet,

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6