Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gun

Playstation 2
Gun
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 25/03 -08 14:11

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta vilda västern spel så spelar du som karaktären Colton White.

Spelet börjar med att Colton och hans far Ned är ute och jagar djur. På deras lilla resa igenom skogen så stöter dom också på några vargar och en stor björn.

När dom har fått tag på några djur så kliver dom på en båt där en viss hemlighet finns som bara Ned och en annan kvinna vet om. Colton börjar undra vad det kan handla om. Då dyker det upp en mystisk präst som kallas Reed. Reed hälsar på Ned och Colton och går sedan därifrån.

Ned ber Colton att hålla ett öga på Reed. Colton följer efter honom på avstånd och ser att han står och pratar med kvinnan som Ned pratade med innan. Reed säger till henne att ge honom ''kassaskåpet'' innan han dödar alla på båten med sitt gäng.

Kvinnan vägrar och försöker springa därifrån men det dröjer inte länge förräns hon får en yxa i ryggen av Reed. Reed attackerar hela båten med sitt gäng och det gäller för Colton och Ned att skydda den.

Båten sprängs mer och mer och till slut så säger Ned Till Colton att lämna båten och bege sig till Dodgecity där en kvinna vid namn Jenny befinner sig. Colton säger att han inte tänker lämna sin far och båten. Ned tar tag i Colton och säger: ''Jag är inte din far''. Ned puttar ut Colton i vattnet precis innan båten sprängs.

Du flyter iland medvetslös och väcks av en man som kallar sig själv ''Honest Tom'' (ärliga Tom).
Colton frågar ifall han har någon häst till salu. Tom säger att han vill ha en häst så måste han besgra Tom först i vem som är snabbast med hästen.

Men det visar sig att ''ärliga Tom'' kanske inte är så ärlig ändå.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett av mina favorit spel. Jag gillar verkligen såna här västern spel. Allting är ihopsatt till en stor bana på ett sätt. Du kan göra saker som att: Rida, spela poker, göra uppdrag, få fast banditer och mycket, mycket mer. Detta är ett av dom spelen som imponerar på mig nuförtiden.

+ Bra grafik, mycket uppdragsvariationer, vacker miljö, grym story, bra känsla från en gammal västern film, bra röstskådespeleri och grymma mellanscener.

- Väldigt liten ''Bana'', extremt kort spel och väldigt lätt att klara ut 100% på.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en nia. Grafiken kanske inte är så bra i mellanscenerna men när man väl spelar så ser det nästan verkligt ut.

Spelkänslan får en nia. Storyn gör verkligen så att man lever sig in i spelet och man börjar nästan drömma om spelet på nätterna.

Ljudet får en tia. Musiken passar perfekt i detta spel. Det låter verkligen som det skulle ha gjort i en gammal västernfilm.

Hållbarheten får en sexa. Spelet är för kort och när man har klarat spelet så finns det inte mycket mer att göra. Dom skulle ha gjort spelet längre.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9