Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gun

Playstation 2
Gun
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/07 -07 12:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som en cowboy vid namn Colton White. Spelet börjar med att Colton och hans pappa Ned White ska ut och jaga. Man får tag i några fina djur och sen så upptäcker dom en stor färja som dom går på. Där finns också Ned's hustru och en riktigt mysko typ. Colton håller koll på den mysko typen som håller Ned's hustru sällskap. Han tvingar henne att rädda alla på båten innan det är för sent för den mysko typen ska attackera hela båten med sitt gäng. Hon vägrar att hjälpa den mysko typen (Reed) och springer iväg. Hon kommer inte långt för Reed kastar en yxa rakt i ryggen. Man börjar slåss mot gänget och båten går sönder mer och mer. Ned ber Colton att hoppa av men Colton vägrar. Till slut så puttar Ned ner sin son i vattnet och hans sista ord är: Jag är inte din far! Båten sprängs och Colton blir medvetslös i vattnet. Han vaknar upp mitt i skogen och träffar en kille som lär honom rida. Han träffar också andra riktigt mysko personer som visar sig att man inte ska lita på dom.

Vad jag tycker om spelet
Gun är mitt favorit spel för det är så stor spelkänsla i spelet så man verkligen lever sig in i det. Gun har den bästa storyn nånsin och det finns inte så mycket mer att säga helt enkelt. Gun är och kommer nog att alltid vara det bästa spelet någonsin. Det är ett spel som man aldrig glömmer. Tro mig. Ni kommer älska det. Om ni gillar Gta så är detta bättre. Om ni inte gillar Gta så köp Gun ändå.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en tia för det är den mest trovärdiga grafik nånsin till Ps2. Spelkänslan har jag redan berättat om så det är perfekt. Ljudet är helt perfekt. Hållbarheten ger jag en nia för när man har suttit och kämpat igenom hela spelet så orkar man knappt köra om. Men det är rätt kul att köra om när man vet vad som händer. Tycker jag i alla fall.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10