Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gun

Playstation 2
Gun
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av AngelOfGames

Inskickad av AngelOfGames den 06/01 -06 10:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Året är 1880 i staden Montana. Colton White och hans fader Ned White är ute och jagar innan dom ska på en gammal ångbåt. Men båten blir attackerad och Ned blir att efter ha puttat i Colton i havet för att rädda hans liv dödad. Det sista Ned sa var att Colton skulle leta upp Jenny i Dodge City. Väl framme i staden Dodge City letar han upp krogen Alhomora, stadens bordell där Jenny jobbar. Men två banditer tar Jenny till fånga och en hel krogfight har startat och man måste rädda Jenny och sen hela krogen. Väl när alla är rädda far man till Empire City för att få tag i upplysningar om vem som dödade Ned. Där ska dom träffa stadens sheriff Hoodoo Brown för fakta. I spelet så är du Colton White i hans uppdrag att få fast han som dödade hans far. Men istället för att bara göra uppdrag för att få reda på det så finns det i spelet så kallade ”Side Missions”. Då kan du hjälpa folket i byn, hjälp sheriffen att rädda staden från banditer, jaga, ta fast efterlysta banditer, hacka guld och spela poker. Så du kan få göra allt ifrån leda in hästar i deras stall till att döda ett helt gäng banditer. Varje gång du klarar ett ”Side Missions” så får du en belöning oftast 10 guld som du kan köpa uppgraderingar till pistoler, shootguns, mer liv till dig eller till hästarna. Eller så kan du bara ta en häst och rida ut på prärien.

Vad jag tycker om spelet
Joo, vad ska man säga om Gun. Det är ett väldigt grymt Vilda Västern spel med en riktig bra story och många valmöjligheter. Det som är bra är det att det finns ”Side missions” som man kan göra så man får en paus i att följa storyn och göra vad man känner för. Det jag gillar mest med spelet det är ljudet. Rösterna i spelet är fantastiska och även ljudet av när hästen galopperar och ljuden av när man skjuter är mycket bra. Sen grafiken är mycket bra inte den bästa men bra gjord alla personer och omgivningarna. Det sämsta eller svåraste med spelet det är kontrollen den är riktigt svår att behärska i början men när man väl spelet ett tag så lär man sig att styra. Sen hållbarheten den är mycket bra, finns mycket att göra och stort område att utforska.

Betyg till spelet
Grafik 8/10: Den är mycket bra finns inget annat att säga. Omgivningarna, husen, människorna och hästarna är bra gjorda men det går göra ännu bättre.
Spelkänsla 6/10: Det sämsta med spelet. Svårt att lära sig styra pistolen i början men tyvärr blir den aldrig skönt men man lära sig behärska den.
Ljud 10/10: Ett ord fantastiskt. Bra röstskådespel och mycket verkliga ljud.
Hållbarhet 9/10: Finns mycket att göra, och stor karta, men lite mer uppdrag skulle kräva toppbetyget.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6