Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero: Greatest Hits

Playstation 2
Guitar Hero: Greatest Hits
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    26 juni 2009
  • Utvecklare
    Beenox
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/12 -09 01:29

Handling / story / vad man gör i spelet
I Guitar Hero: Greatest Hits kan du spela som en gitarrist, trummis eller sångare. Du kan spela upp till 4 spelare, antingen i quick play eller career mode. Karriär går ut på att du ska skapa en egen karaktär eller välja en som redan finns. Du väljer även själv villket instrument din karaktär använder. Sen ska du åka runt i olika länder och spela gig. När du spelat klart ett gig i ett land så låser du upp ett nytt land att åka till. Där finns minst 3 nya låtar att spela.

Som jag sa kan du spela quick play också. Då väljer du ett valfritt instrument (d.v.s. gitarr, trummor eller mikrofon), en valfri låt och en valfri svårighetsgrad (beginner, easy, medium, hard eller expert. Sen är det bara att köra. Till skillnad från de andra spelen finns alla låtar från början och du behöver inte klara hela karriärmodet för att kunna spela alla låtar.

Vad jag tycker om spelet
Activision har gjort ett strålande jobb. Hållbarheten är suverän! Man tröttnar aldrig på detta spel. Och ljudet är också suveränt! Det krävs ju ganska bra ljud för ett musikspel. Jag är så nöjd med Guitar Hero: Greatest Hits ljud. Det finns 48 låtar att välja mellan och de flesta låtar och artister i spelet kände jag igen.

Grafiken blev tyvärr en stor besvikelse. Gubbarna ser inte så verkliga ut, publiken ser ut som pappersbitar och arenorna är ganska oreallistiska. Men man kan inte få allt.

Men spelkänslan däremot är enorm. Om man sätter på högt ljud och dämpar ljuset i rummet så känns det verkligen som att man sitter där och spelar trummor eller står där och spelar gitarr eller sjunger som en riktig rockstjärna!

Jag rekommenderar verkligen detta spel om du gillar musik. ALLA kan spela Guitar Hero: Greatest Hits.

Betyg till spelet
Hållbarheten är som sagt världsklass. 48 låtar, 4 instrument, 5 svårighetsgrader, massor av coola karaktärer. Enligt mig är det enormt. Hållbarheten får en solklar 10:a.

Ljudet är också världsklass. Men publiken låter knappt nånting. Ljudet får en stark 8:a.

Grafiken blev som sagt en stor besvikelse! Grafiken är inte värd mer än en 5:a.

Spelkänslan är enorm, som jag sa. Utan tvekan en 10:a.

Om du inte har detta spel, så köp det!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10