Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gudfadern

Playstation 2
Gudfadern
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 mars 2006
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    137
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Fler fusk

Fusk

Inskickat av MrParsk den 06/07 -10 03:55

Hej allihopa! Det här vet jag inte om det är ett riktigt fusk eftersom att jag bara har testat det på mitt spel, men om det inte skulle fungera, säg gärna till istället för att anmäla. Ifall jag inte kan ge några råd då, är det nog bäst att fusket kontrolleras och tas bort.

Så för att göra detta fusket behöver du:
1. Ha minst 75 000 dollar.
2. Vara rätt bra att skjuta med en pistol.
3. Ha nog med pengar eller bomber för att avsluta ett eventuellt krig.

OK, börja med att åka till han som säljer Saturday Night Special i Little Italy´s domstolskvarter, där du kan hitta FBI-agenten. Köp pistolen av honom, och du och dina kompisar där kommer att råka ut för ett bakhåll av en fientlig familj. (Oftast Tattaglias,) Ta död på alla från den familjen och se till att du inte har full ammo på din nya pistol (alltså bör du inte vara Don över New York för att göra detta fusket).

Nu köper du ammunition till vapnet av samma snubbe (50$), och du kommer att råka ut för ett till bakhåll, och ett till, och ett till, och ett till etc. Fortsätt att göra så här några gånger och efter ett tag kommer du att få ungefär 2000 i respekt för varje snubbe du mördar. Och eftersom att de bara spawnar och spawnar, så blir detta ett evighetsfusk för respektpoäng. Men nu finns det ju en liten liten chans att fusket inte fungerar, meddela då mig.

Kom också ihåg att muta polisen innan du sätter igång. Jag rekommenderar att spara precis innan du kör detta fusket, och om det inte fungerar, avsluta spelet utan att spara; så är dina pengar kvar.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.