Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gregory Horror Show: Soul Collector

Playstation 2
Gregory Horror Show: Soul Collector
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    7 augusti 2003
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 18/07 -07 10:34

Nyckeln till Neko Zombie:
Prata med Gregory och fråga om du kan få nyckeln. Lyssna klart på snacket, för sen går han iväg. Ta då nyckeln efter att han har gått.

Själar:
1. Neko Zombie:
När hon frågar vilken hennes favoritmat är, säg då ’choklad’ för då ger hon dig själen.
                                         
2. Catherine:
Ta ett bananskal från köket (nära kylskåpet) och kasta i Catherines rum och göm dig i klädskåpet innan hon kommer. När hon kommer in halkar hon på bananskalet och tappar själen.

3. Judgement Boy:
Gå till biblioteket och ta boken på det lilla runda bordet. Använd denna när du pratar med Judgement Boy. Svara rätt på frågan, som han ställer, så får du hans själ.

4. Lost Doll:
Gå till Gregorys affär i hallen och köp en docka på Sundries och gå upp till Lost Doll, som sitter vid hennes dörr (hon går ner ibland, men då får du vänta tills hon kommer upp). Sätt ner dockan vid henne, för att hon ska akta sig. Gå sedan in i rummet och där ligger själen.

5. Gunman:
Knacka på dörren, i det rum han är i, och spring iväg. Gör detta två gånger till. Tredje gången springer han iväg, men lämnar kvar själen.

6. Mummy Dog och Mummy Papa:
Vänta till ungefär en timme innan natt (innan de går och lägger sig) och göm dig i deras skåp. När de ska sova lämnar Mummy Dog själen på ett bord.

7. Hell’s Chef:
Lägg i massor av örter i hans soppa, så att han blir arg och jagar dig. Ställ dig vid förvaringslokalens dörr och vänta på honom. När han har sett dig, gå in i lokalen snabbt, så får du själen.

8. TV-Fish:
Hämta en fjärrkontroll på första källarvåningen, i något av rummen 1, 2, 3 eller de bakom. Gå sedan till affären och köp batterier och sätt in dem i kontrollen. Använd kontrollen och tryck på X när du ser TV-Fish.

9. Roulette Boy
Hämta en tärning någonstans på tredje källarvåning och gå till Roulette Boy’s rum och sen in i en stor dörr. Där kan du köra Roulette Boy’s spel. När du klarat spelet får du själen.

10. C-Master och My Son:
Ta skruvmejseln i förvaringslokalen och prata med C-Master (använd skruvmejseln). C-Master blir arg och du måste springa iväg. När du är långt bort från honom teleporterar han sig, men fortsätt springa ändå. När han teleporterar sig för fjärde gången lossnar en skruv på honom. Visa skruvmejseln för My Son. Han ropar då på C-Master, men C-Master kan inte komma, så ni byter skruvmejseln mot själen.

11. Angel, Devil Dog:
Var utanför TV-rummet kl. 05.55 med den Smutsiga Boken (du hittar den i Catherines rum). Vänta tills Gregory kommer och visa honom den Smutsiga Boken, så han går till förvaringslokalen och läser. Kika då in i nyckelhålet. När hon går till TVn lämnar hon kvar  själen. Ta den då.

12. Judgement Boy Gold:
Gå till Judgement Boy Gold och prata med honom. Du får nu fem frågor av honom. Om du svarar rätt på alla så får du själen.

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.