Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGran Turismo 4: The Real Driving Simulator

Playstation 2
Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  22 februari 2005
 • Utvecklare
  SCEA, Polyphony Digital
 • Antal ägare
  393
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 25/11 -07 11:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta bil spel har egentligen i story men jag kan ju berätta vad man gör i spelet. Först i huvud menyn kan du bestämma om du vill starta karriär eller köra snabb race. Är man nybörjare så föreslår jag att man tar snabb race, där kan man köra mot motståndare, köra på tid, köra delad skärm mot en av sina kompisar (krävs dock två handkontroller) eller kan man köra online race, men då måste man ha en nätverks adapter så att man kopplar in sig i datorn. När du har kört snabb race och övat in dig lite på att köra så kan du börja att ta ditt körkort, det finns licens A, B, A, B och special, när man har klarat första A så får man en Volkswagen lupo som man kan starta sin karriär med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bra men inte superbt, jag tycker att det är lite väl verklighets troligt, att man måste svänga ut i hela kurvan och sedan snabbt svänga in vid exakt rätt tidpunkt för att få en bra sväng. Men det ska väl vara något spel som är så verkligt så det får man ta för att resten av spelet är mycket bra, speciellt grafiken, den verkligen världs klass, den är nästan lika bra som på ps3:an, okej nu överdrev jag lite men den är verkligen SUPERB.

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt superbt bra, jag tror aldrig att jag har sett bättre grafik på ps2, jag blev verkligen förvånad när jag satte på spelet när det var så bra grafik på introt men då trodde jag ju bara att det var fejk och att det absolut inte skulle vara så bra grafik i spelet men det var det!

Spelkänslan är strålande man lever sig in i spelet riktigt fort det finns bara en liten hake, att det som sagt är lite för verklighets troget.

Ljudet är mycket bra motor ljuden låter lika varandra, man hör riktigt när det är en bil som har en V8 motor och en annan har kanske en V6:a och slir ljuden är väldigt bra men lite enformiga, samma sak med musiken, den kan bli väldigt enformig om man har haft spelet rätt länge som jag.

Hållbarheten är väldigt bra men spelet kan bli lite tråkigt i längden, jag vet inte varför men för mig så har det börjat bli lite tråkigt men det är ju fortfarande jättekul att plocka fram några gånger i månaden.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9