Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Vice City

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2002
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    1094
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 26/03 -08 16:42

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel tar du roll som Tommy Vercetti som precis blivit släppt från en 15 års tid i fängelse. Maffia familjen som Tommy brukade jobba åt fruktar att Tommys återkomst kommer dra uppmärksamhet från polisen. Under Tommys första möte med ett par langare så blir Tommy och hans kompisar överfallna av några maskingevär snubbar. Resultatet blir att Tommys kompisar och en av drog langarna Vic Vance dör. Tommy lyckas fly men utan drogerna och pengarna till Maffia familjen.


Ledaren till Maffia familjen vid namn Sonny Forelli vill att Tommy betalar tillbaks pengarna. Tommy tar kontakt med Maffia familjens enda kontakt i Vice City: Ken Rosenberg. Ken har gömt sig i ett kontor och är rädd för att Maffia familjen ska få tag i honom. Tommy börjar också jobba med Colonel Cortez. När du jobbar åt honom så träffar du Lance Vance och skapar en vänskap med honom och Ricardo Diaz som Lance känner. Diaz är Vice Citys mest kraftfulla man. Efter att har jobbat åt Diaz så upptäcker Lance och Tommy att Diaz inte går att lita på. Tommy bestämmer sig för att döda Diaz men Lance och Tommy gör det tillsammans. Diaz får tag på Lance och torterar honom. Tommy räddar Lance och de lyckas döda Diaz.


Helt plötsligt så upptäcker Maffia familjen att Tommy har tagit över Vice City. Maffia familjen skickar ut några för att döda Tommy. Sonny Forelli bestämmer sig för att åka ut dit själv också vilket kan skapa problem.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spel och storyn fast det här är ett spel som är väldigt svårt att klara ut eftersom man måste köpa vissa hus och så och man måste hitta dem själv. Grafiken är det inte så stor skillnad på från GTA 3.


+ Bra story, vacker miljö

- För kort, dålig grafik


Köp detta spel men det får inte överstiga 150 kr för det är det inte värt.

Betyg till spelet
Grafiken får en sexa. Grafiken är ungefär lika bra som GTA 3 vilket inte har så bra grafik.


Spelkänslan får en tvåa. Man bara springer runt och skjuter hela tiden vilket gör spelet lite långtråkigt och bara jobbigt att spela igenom.


Ljudet får en sjua. Det är inte så mycket musik men gatuljuden är väldigt bra fast ibland låter det lite överdrivet.


Hållbarheten får en åtta. Spelet är väldigt klurigt och svårt att klara av men när man väl har klarat det så tröttnar man.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 2