Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Vice City

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2002
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    1094
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 24/01 -06 22:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela börjar med att en kille vid namn Tommy och några andra ska lämna över pengar till en boss, men det blir överfallna och Tommy är den enda som klarar sig. De blev alltså av med väldigt mycket pengar. Sen så börjar man göra uppdrag åt massa olika personer ( Det finns cirka 150 uppdrag på hela spelet ). Man kan köra båt, bil och motorcykel mm. Det är alltså vad spelet handlar om att göra roliga uppdrag åt andra gangsters och sånt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet faktist är ganska bra. Grafiken är väl ganska bra, men inte så jättebra direkt, men den är helt okej ändå. Spelkänslan är väl också bra. Man kan ju göra ganska mycket så där med ökar spelkänslan. Det finns sköna vapen och man kan även köpa egna hus. Ljudet är väl okej. Det finns radiokaneler med okej musik. Hållbarheten är bra. Man kan spela ett bra tag innan man tröttnar.

Betyg till spelet
Mina betyg till Vice City: Grafiken får en 7a. Den kunde nog ha varit lite bättre, men man får väl nöja sig med den nuvarande grafiken. Miljöerna är ganska fina och inget att klaga på.Spelkänslan är ju bra som sagt och får även den 7a. Ljudet får det också av mig en 7a. Det går ann och inget man tycker illa om. Hållbarheten får en 8a. Som sagt finns det rätt mycket att göra på spelet så man tröttnar inte. Det finns ju även 150 uppdrag att klara så man har lite jobb framför sig :D. Något som kan förbättra hållbarheten är om du åker runt och hittar nya ställen.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7