Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Vice City

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2002
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    1094
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet så är du karaktären, vid namn Tommy Vercetti. Som är en typ av gangster, som bla. lönnmördar personer m.m Hela spelet utspelar sig i en stor stad med två olika delar, där du kan ta dig över med hjälp av båt, eller över någon bro. Det finns en rad med nya fordon som t.ex motorcykel. Du tjänar dina pengar i spelet genom att göra olika uppdrag åt olika personer. Och för varje uppdrag du klarar så får du en summa pengar, som du kan använda för att köpa vapen m.m Man kan även köpa olika fastigheter i spelet där man kan göra speciella uppdrag, och när du klarat alla uppdrag så genererar din byggnad ett visst antal pengar varje dygn. En av dina bästa polare i spelet är Lance Vance, som lite senare i spelet visar att han inte är någon riktig kompis ändå. Inne på start-menyn finns även en speciell mätare där det står t.ex hur många HeadShots du gjort under spelets gång. Även nytt i det här GTA spelet är att du kan byta kläder/utstyrsel, genom att gå till en klädaffär eller liknande och i de flesta klädaffärer finns det en liten icon som du kan springa på så byter du kläder.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är en härlig uppföljare med många förbättringar sedan Grand Theft Auto:III, och en stor nyhet är att man nu kan köra motorcykel och cross (och den nyheter gillar jag). Det är alltid härligt att gå ner till stranden och titta hur många nickar man klarar idag, med den övergivna badbollen. Jag tycker även att det är mycket kul, med alla små hemligheter m.m. Grafiken har även blivet bättre sedan GTA:III, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Så min slutliga, slutsats om detta spelet är att det är mer än en ok uppföljare till GTA:III, så alla GTA-fans som inte är ägare av detta spel, ska bestämt köpa det här toppen spelet! =)

Betyg till spelet
Grafik(8); Grafiken är medelmåttig men ok, härlig fartkänsla i grafiken när du blåser upp i 150 km/h inne i stor-stan, med din sport-mc. Spelkänsla(9): Lätt att manöverera bilar och dylikt. Men kan bli lite styrnings svårigheter några fåtal gånger, då det kan bli riktigt usla kamera-vinklar, men som tur är händer nästan aldrig det. Ljud(7): Härliga vapen-effekter och motorljud, men ingenting går upp imot att komma körande i en snabb sportbil och lyssna på favorit kanalen WILDSTYLE på radion. Hållbarhet(9): Hållbarheten är helt ok, du tröttnar aldrig på att spela, spelet i sig. Utan kanske bara på att försöka klara det där omöjliga uppdraget?, men då kan du ju alltid gå ner till stranden och röja lite med din motorsåg ;D

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9