Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Jimme

Inskickad av Jimme den 08/02 -07 07:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar com Carl "CJ" Johnson, som efter 5 år i Liberty City kommit hem till Los Santos, San Andreas. Hans mamma har dött och hemkvarteren är inte som dom har varit; droglorder härjar och de lilaklädda "Ballas" har tagit över. Det är upp till CJ att vinna tillbaka territorierna, med hjälp av sin bror Sweet och de andra "Homiesarna". Man kommer att komma bort från platsen i början och göra uppdrag runt om på de tre öarna och städerna Los Santos, San Fierro och Las Venturas.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är grymt bra. Helt klart det bästa GTA nu. Det är mycket utvecklat sen Vice City, helt otrolig skillnad, man tror inte att det är nästa spel i serien. Alla karaktärer är väldigt bra gjorda, man lever sig lätt in i rollen som föredetting på väg upp. Det är också skitbra med så stora utrymmen att röra sig på, det finns berg, dalar, floder, ängar och åkrar.

Betyg till spelet
Grafik: den är inte jättebra, men helt ok, väldigt bra animering i filmer före uppdrag.

Spelkänsla: riktigt bra, om man inte äter dör man, men om man äter för mycket blir man fet, man kan gå runt på mycket mer ställen nu.

Ljud: finns inget att klaga på, möjligtvis lite bugg, men radiokanalerna äger fett!

Hållbarhet: Det här är ett spel som håller länge, det finns så mycket att upptäcka och så mycket att se att varje gång man spelar upptäcker man något nytt man inte lagt märke till förut.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10