Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av satsat

Inskickad av satsat den 14/03 -06 19:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en man som kalas för CJ altså Carl Jonsson. Det hela går ut på att man skal samla tillbaka hela Grovstreet man får uppleva allt mellan himmel och jord man kan klippa håret stjäla bilar, köpa kläder, gå på gym, tattuera sig och döda folk men STOP! Man får heller inte bara lata sig, man måste också klara updrag, döda andra gäng och så. Det var allt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att GTA Sanandreas är det bästa spelet som kommit ut på PS2 Det hela ligger i att man har så många möjligheter. Man kan göra massa skoj som man aldrig skulle våga göra i det verkliga livet. Men än sak är säker och det är att ålders gränsen är den bästa jag har sett, för om du frågar mig så skall ej minderåriga spela sånt.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra. Jag har aldrig sett så bra grafik på ett spel. Det är som om man kunde ta på gubbarna. Spelkänslan är super cool det är så verkligt, men ändå inte.Musiken är väldig stönig när du hört den en sådär 1000 gånger, men annars är rösterna fantastiskt bra.Jag kommer nog aldrig att tröttna på Gta Sanandreas. Det är så myket att göra, men så lite tid.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8